Başkan Erdem, Gençleri Futbol Topuyla Sevindirdi
Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, gençleri spora teşvik etmek amacıyla futbol topu hediye ederek Baran ve arkadaşlarını sevindirdi.Ceyhan’da yaşayan Baran’ın isteği üzerine, futbol topu talebine duyarsız kalmayan Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, beraberinde getirdiği futbol toplarını gençlere dağıttı. Başkan Erdem, “Çocuklarımızın ve gençlerimizin her zaman arkasında Hülya Anneleri var” dedi.

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, “Baran evladımız kendi ve arkadaşları adına bizlerden futbol topu istediler. Bende gençlerimizin talebini yerine getirmek amacıyla onlara futbol topu alarak kendilerine takdim ettim. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak ve spora teşvik etmek bizim en önemli görevimizdir. Ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim’ sözünden hareketle; ahlaklı, futbola yönelen gençlerimiz bizim en büyük hedefimizdir. Gençlerimiz Çukurova’nın bu güzel havasında spor yaparak boş zamanlarını değerlendirecekler. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize büyük önem veriyoruz ve her zaman onların yanında olacağız” ifadelerini kullandı.
Gençler ise isteklerini yerine getiren Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem’e teşekkür ederek, çok mutlu ve sevinçli olduklarını söylediler.
1
K. YALÇIN GÖL DEV MAÇTA
5543 kez okundu
2
Adana Demirspor’un Efsane Kaptanı Tombik Ahmet Anılıyor
4783 kez okundu
3
ULUSLARARASI UZUN KULVAR MASTERLER YÜZME ŞAMPIYONASI YARIN ADANA’DA BASLAYACAK.
2154 kez okundu
4
A Milliler 5 gollü maçta lider Rusya’yı yendi
2153 kez okundu
5
Türkiye Futbol Federasyonu’ndan Adana’da Kalecilik Devrimi: Eğitimle Başladı!
1927 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.