BAŞKAN ERDEM; “CEYHAN’A DEĞER KATACAK HER PROJENİN DESTEKÇİSİYİZ
Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem Ceyhan’da yapımı devam eden 250 yataklı Devlet Hastanesi’nin çevre düzenlemesi çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Erdem, bitmek üzere olan hastane inşaatının çevre düzenlemesi için belediyenin üzerine düşen görevleri yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini belirtti.
Hastane projesine emek veren herkese teşekkür etti. Ceyhan Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz ve İlçe Sağlık Müdürü Dr. Hürrem Cebeci ile birlikte haftasonu gözetmeksizin büyük fedakarlıklarla çalışan Ceyhan Belediyesi Fen İşleri,Park Bahçe ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarını takip etti. Özverili çalışmaları için ekiplere teşekkür etti.
“Ceyhan’ın Geleceği İçin Devletimizin Bütün Kurumlarıyla Biriz,Beraberiz”
Tamamlanmak üzere olan 250 yataklı Ceyhan Devlet Hastanesi inşaatının en kısa zamanda biteceğini belirten Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem; ” Ceyhan’a değer katacak her türlü projeyi var gücümüzle destekledik, bundan sonra da üzerimize düşenin fazlasını da yapmaya her zaman hazırız. Bugün ve geçmişte Devlet Hastanesi projesine emeği geçen eski ve yeni sağlık bakanlarına, milletvekillerine, bürokratlara ve mülki amirlere teşekkür ederim. Biz de Ceyhan Belediyesi olarak hastanemizin çevre düzenlemesi için canla başla çalışıyoruz.
Bundan sonra da çalışmaya devam edeceğiz. Ekiplerimize de fedakar çalışmaları için teşekkür ederim. Ceyhan’ı hep birlikte daha da güzel hale getireceğiz” ifadelerini kullandı.
1
SABAHLARI AÇ KARNINA İÇ BÖBREKELERİNİ TEMİZLESİN
3126 kez okundu
2
Orgazm nedir? Orgazm nasıl olur?
3081 kez okundu
3
Beyne Pıhtı Atması Nedir? Belirtileri, Nedenleri ve Tedavisi
3044 kez okundu
4
Pembe Kurdele Etkinliği: Erken Tanı Hayat Kurtarır!
2128 kez okundu
5
BALCALI HASTANESİ’NDE YAPILAN COVİD-19 AŞI ÇALIŞMASININ İLK SONUÇLARI YAYINLANDI
2071 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.