Erdem,her mahalleye bir park

Erdem,her mahalleye bir park

ABONE OL
13 Kasım 2020 23:55
Erdem,her mahalleye bir park
0

BEĞENDİM

ABONE OL

HER MAHALLEYE PARK SÖZÜMÜZ DEVAM EDİYOR

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, her mahalleye bir park diyerek, Namık Kemal Mahallesine park yapımına başladı.

Namık Kemal Mahallesinde atıl halde bulunan ve vatandaşların şikayetçi olduğu bu alanı Ceyhan’a kazandırmayı hedefleyerek,  toplam 6400 metrekare alana yapılacak olan park 3000 metrekare yeşil alana sahip olacak.

“Tüm Mahallelerimiz Parklarına Kavuşturuyoruz”

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem; “Verdiğimiz tüm sözleri yerine getirmeye devam ediyoruz. Kentimizin coğrafi koşullarına uygun bitkilerin parkımızda bulunduğu Ceyhan’ı daha yeşil alana sahip kılmak ve parkımızın içerisinde özel tasarım birimleri, süs havuzlarının da yer alacağı çok güzel bir park yapıyoruz. Namık Kemal Mahallesi şikayetçi olduğu bu durumdan kurtuluyor. Vatandaşlarımızın tüm gün içerisinde dolaşıp güzel vakit geçirebilecekleri geniş, ferah bir park yapmak için elimizden geleni yapıyoruz. Ceyhan her şeyin  en iyisine layık. Ceyhan’ımıza Namık Kemal Mahalle sakinlerine hayırlı uğurlu olsun” dedi.


Tüm Yorumlar (1)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.