ERKAN ÇAKILLI /Haberin Sonu TV
Eskiizmir Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından Muharrem ayı dolayısıyla düzenlenen Aşure programı, yoğun katılımla gerçekleştirildi.
Birlik, beraberlik ve dayanışma mesajlarının öne çıktığı programda, Erzurumlu hemşehriler ile siyaset, yerel yönetim ve sivil toplum dünyasından çok sayıda isim aynı sofrada buluştu.

Programa; Karabağlar Belediye Başkanı Emine Helil İnay Kınay, Ege Bölgesi Erzurum Dernekler Birliği Federasyonu Genel Başkanı Zakir Salmanoğlu, MHP Karabağlar İlçe Başkanı İdris Gürkan Öztürker, AK Parti il ve ilçe teşkilatı temsilcileri, muhtarlar, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda dernek başkanı katıldı.

Aşure kazanlarının başında vatandaşlara ikramda bulunulurken, program boyunca dayanışma ve kardeşlik mesajları verildi. Farklı siyasi görüşlerden isimlerin aynı etkinlikte bir araya gelmesi de dikkat çekti.

Dernek yönetimi, programa katılan tüm misafirlere ve organizasyona katkı sağlayan iş insanları ile dernek üyelerine teşekkür etti.
Programda ayrıca yakın zamanda hayatını kaybeden Hacı Üzeyir Ay ve İbrahim Şener de unutulmadı. Merhumlar rahmetle anıldı.
Yoğun katılımın yaşandığı aşure buluşması, çekilen hatıra fotoğrafları ve hemşehrilerin sohbetleriyle sona erdi.
1
Yıldırım; “Yeşil vatanımıza sahip çıkıyoruz”
12120 kez okundu
2
Adana Kayserililer Kızılören Derneği Geleneksel Aşure Etkinliği
10134 kez okundu
3
“Günebakan Olmayı Bırakın, Adana’nın Bakanı Olun!”
9074 kez okundu
4
ANKARA’DA NEFES KESEN REHİNE KRİZİ: 3 YAŞINDAKİ ÇOCUK KURTARILDI
6505 kez okundu
5
Veteriner Hekimlerden Bakanlığa ‘KAREKOD’ ÇAĞRISI: “Biz Ceza DEĞİL, Gerçek Denetim İstiyoruz!”
5508 kez okundu