Gelecek Parti Adana’da yerel basınla bir araya geldi
Gelecek Partisi Adana İl Başkanı Kenan Akkaya ile il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri gazete temsilcileri ile bir araya geldi.
Başkan Akkaya, Kısa bir zaman önce il teşkilatının kurulduğunu, ilçe başkan ve yetkili kurullarının ise tamamlanmakta olduğunu kaydetti.


Gelecek Partisinin tüm engellemelere rağmen hızla yol aldığını sözlerine ekleyen Akkaya, toplantıda hazır bulunan Siyasi İşler’den sorumlu İl başkan yardımcısı Mehmet Yaraş, Seçim ve Hukuk İşleri Başkanı orhan Bozkurt, Yerel Yönetimler ve Şehircilik Başkanı Nurgül Çölkesen, Sivil Toplum ve Halkla ilişkiler Başkanı Seval Kılıç, Sosyal Politikalar Başkanı Cumali Ilgar, Medya ve İletişim Başkanı Azmi Ertan, İnsan Hakları Başkanı Sait Kaya, Dış İlişkiler Başkanı Kays Kılınç, Ar-Ge Başkanı Celal Buldu, Kültür ve Sanat Politikaları Başkanı Ahmet Aslan, İdari ve Mali İşler Başkanı Barış Özdemir ile ataması yapılan ilçe başkanlarının toplu fotoğraf çekimi yapıldı.
Gelecek Partisi Adana İl Başkanı Kenan Akkaya, basın mensupları ile bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederken, bu çeşit toplantıların aylık periyotlar halinde sürdürüleceğini bildirdi.
1
Son Parti Lideri Murat Çobanoğlu’na Şok Gözaltı! Soruşturma Başlatıldı
4073 kez okundu
2
KKTC’de Sürpriz Sonuç: Tufan Erhürman, Ersin Tatar’ı Geride Bıraktı
3313 kez okundu
3
Saadet Partisi’nden Adana’da sert çıkış: “Bu şehri bu hale kim getirdi?”
2947 kez okundu
4
İYİ Parti Adana Seyhan İlçe Teşkilatı Güçlü Kadrosuyla Sahada!
2896 kez okundu
5
Doğu Türkistan Milli Ordusu Suriye’de Yeniden Faaliyete Geçti: Mustafa Kızılcan’dan Tarihi Açıklama!
2649 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.