Halit AKKUŞHalit Akkuş

Size rantsız çıkarsız Ak parti’de yıllardır koşturan ama teşkilatlardaki bazı olumsuzluklar nedeni ile ayrılan ve BBP partisinden Aladağ’a Başkan adayı olan Halit Akkuş’tan bahsedeceğim..

1972 Adana doğumlu 1’i kız 1’i erkek iki evlad 2 torun sahibidir.Sevecen herkesle diyaloğu iyi olan geniş bir kitleye sahip olan Akkuş geçen yerel seçimlerde Bbp partisinden Aladağ Belediye Başkanlığına aday olmuştur..

Ama bir şanssızlık eseri kazanamamış ve siyasette bir kere daha bende varım demiştir. Siyaset sadece kazanmaktan ibaret değildir mesajını herkese vererek haksızlıkların döndüğü siyaset arenasında dik duruşunu hiç bozmamıştır..Bundan sonra ki siyasi gelişmelerde neler yaşanır Adana bazında bilinmez ama gelecek günlerin çok şeylere gebe olduğunu hatırlatan Akkuş siyaseti asla bırakmayacağını bütün siyasi partilerin Vatana Halka hizmet yolunda olması gerekliliğini vurgularken haksızlıkların giderilmesi için herkesi sağduyuya davet etmiştir..

Bundan sonra yeni gelişmelerin ışığında topluma bir ışıkta kendisinin tutacağını belirterek ideallerinden asla ödün vermeyeceğinide kesin dille anlatmıştır..Bundan sonraki siyaset hayatında başarılar dileriz..

HABER EDİBE GÜLNAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir