İÜ Veteriner Fakültesinde Şok İddiaİÜ Veteriner Fakültesinde Şok İddia

İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesinde Şok İddia

İpek Sezer’in iddialarına göre İstanbul Üniversitesi Veteriner fakültesinde 4 Şubat tarihinde Atopik dermatit rahatsızlığı olan Suhsi isimli kediden patoloji parçası alınarak metal bir parça karnına takıldı.

Suhsi isimli kediden patoloji parçası alınarak metal bir parça karnına takıldı.
İstanbul Üniversitesi Veteriner fakültesi


İpek Sezer’in iddialarına göre İstanbul Üniversitesi Veteriner fakültesi’nde 4 Şubat tarihinde Atopik dermatit rahatsızlığı olan Suhsi isimli kediden patoloji parçası alınarak metal bir parca karnına takıldı.

22 Şubat tarihi sabah saatlerinde kontrol muayenesine gelen İpek Sezer, Sushi’nin Dokturu iddiaya göre gelmemişti ve başka bir doktora yönlendirildi. ‘’İlgilenen kadın veteriner doktor bizimle ilgilenmedi muayene odasında 6 kişi vardı pandemi koşulları gereği en fazla 2 kişi olması gerekiyordu.’’ Dedi.

Şok İddia

Suhsi’den kan tahlili istenilerek kan alındığını ifade eden İpek Sezer, Suhsiyi 4 kişi tuttu ve metal parça çıkarılmadan canlı bir şekilde uyuşturmadan dikiş atıldı. Metal parçayı sorduğumda ‘’biz çıkartamayız özele gidin’’ dendi.

Test Sonuçlarına Bakılmadan İlaç Tedavisi Verildi

Bir diğer iddia ise Sushi adlı kedinin kan tahlillerine bakılmadan ilaç yazılması idi. İpek Sezer’in T4Haber’e vermiş olduğu bilgi neticesinde ise Kedimin hiçbir şekilde kan sonuç ve tahlillerine bakılmadan sadece şikayeti göz önünde bulundurarak ilaç tedavisi uygulandığı yönünde olduğunu söyledi.

İpek Sezer durumu CİMER’e şikayet edeceğini ifade etti.

Kaynak

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir