Türk Kızılayı Seyhan Şube Başkanı Reşat Karaca, “Otizmli ve bedensel engelli çocuklar, hepimizin çocuklarıdır” dedi.

Türk Kızılayı Seyhan Şube Başkanlığı’nın koordinatörlüğünde ve Adana Valiliği, Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Yüreğir ile Sarıçam Belediye Başkanlıkları ve Beyza Piliç’in katkılarıyla “İnsanlık İçin İyilik Hareketi” çatısı altında buluşan otizmli ve bedensel engelliler ‘özel çocuklar’ gönüllerince eğlendi.

Çukurova Üniversitesi Kampüsü’nde bulunan Kayıkhane’de düzenlenen pikniğe Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Zeynel Abidin Koç, Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Dr. Rıza Mete, Türk Kızılayı Seyhan Şube Başkanı Reşat Karaca ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, ilçe belediyeleri ile siyasi parti temsilcileri, Ayyıldız Spor Kulübü, Son Nokta Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü, Otizmle Barış Derneği yönetici ve üyeleri ile özel çocuklar aileleriyle birlikte katıldı.

ÖZEL ÇOCUKLARIN MUTLULUĞU

Özel çocukların eğlenmelerine ve bir birleriyle kaynaşmalarına yönelik olarak düzenlenen piknikte, mangal partisi düzenlenirken, şarkılar eşliğinde gönüllerince eğlenen özel çocukların mutluluğu gözlerinden okundu.

TÜM KİŞİ VE KURUMLARA TEŞEKKÜR

Türk Kızılayı Seyhan Şube Başkanı Reşat Karaca, etkinliğe destek ve katkı sağlayan başta Adana Valiliği olmak üzere, büyükşehir ve ilçe belediye başkanlıklarına, Beyza Piliç’e ve emeği geçen tüm kişi ve kurumlara teşekkür ederek, özel çocukların eğitim ve sosyal aktivitelerine destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir