Seyhan Belediyespor hedefe adım adım
Seyhan Belediyespor farklı kazandı
Kınalı: Galibiyeti hakettik
Süper Amatör Küme Futbol Ligi’nde mücadele eden Seyhan Belediyespor geçtiğimiz Pazar günü deplasmanda karşılaştığı İncirlikspor’u Can, Serbay, Oğuzhan Yücel ve Kaffur’un attığı goller ile 4-1 yenerek zirve yarışında bir engeli daha geride bıraktı.
KINALI:İYİ OYNADIK VE KAZANDIK
İncirlik Stadı’nda oynanılan ve farklı galibiyet ile sonuçlanan 90 dakika mücadelesinde iyi bir futbol sergileyerek 3 puana uzandıklarını belirten Seyhan Belediyespor Antrenörü Fuad Kınalı, “ Hadırlıgücü galibiyeti sonrasında İncirlikspor’u da yenerek iyi bir hava yakaladık. Futbolcularımı kutluyorum. Hafta sonu lider Kürkçülerspor ile oynayacağımız zorlu karşılaşmayı da kazanıp devreyi mutlu kapatmak istiyoruz. Bunuda başaracak güce sahibiz” dedi.
ÖZKÖK VE BOZAN’DA İZLEDİ
İncirlikspor-Seyhan Belediyespor arasında oynanılan karşılaşmayı Seyhan Belediye Başkan Yardımcısı ve Seyhan Belediyespor Kulüp Başkanı Selçuk Özkök ile ASKF Başkanı Ahmet Bozan’da izledi. Özkök, teknik heyet ve futbolcuları kutlayarak başarılı neticeler almaya devam edeceklerini söyledi.
1
K. YALÇIN GÖL DEV MAÇTA
5541 kez okundu
2
Adana Demirspor’un Efsane Kaptanı Tombik Ahmet Anılıyor
4769 kez okundu
3
A Milliler 5 gollü maçta lider Rusya’yı yendi
2152 kez okundu
4
ULUSLARARASI UZUN KULVAR MASTERLER YÜZME ŞAMPIYONASI YARIN ADANA’DA BASLAYACAK.
2149 kez okundu
5
Türkiye Futbol Federasyonu’ndan Adana’da Kalecilik Devrimi: Eğitimle Başladı!
1924 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.