Galatasaray’da yeni sezon öncesi teknik direktör Fatih Terim’in düşünmediği isimlerden Kostas Mitroglou’na iki yeni talip çıktı.Yahoo Fransa’nın haberine göre La Liga takımlarından Leganes ve Fransa Ligi ekibi Nantes, Yunan forvet için Galatasaray’a kiralama teklifi götürecek.Galatasaray’ın Mitroglou’nu iki takımdan birisine kiralayacağı ve maaşının bir bölümünü de kendisinin ödeyeceği belirtildi. Tecrübeli futbolcuya Yunanistan’dan eski takımı Olympiakos’un da ilgisi vardı.
MENAJERİ AÇIKLAMIŞTI
Mitroglou’nun menajeri Galariotis, geçtiğimiz günlerde ayrılık açıklamasında bulunmuş ve “Evet, ilgilenen kulüpler var, önümüzdeki günlerde bu takımlarla ilgili bir çalışma yapacağız” ifadelerini kullanmıştı.
Kiralık oynadığı Galatasaray‘dan bu sezon 2,6 milyon euro garanti ücret alacak olan Yunan golcünün Marsilya ile de 2021’e kadar sözleşmesi bulunuyor.
1
Yıldırım; “Yeşil vatanımıza sahip çıkıyoruz”
12299 kez okundu
2
Adana Kayserililer Kızılören Derneği Geleneksel Aşure Etkinliği
11424 kez okundu
3
“Günebakan Olmayı Bırakın, Adana’nın Bakanı Olun!”
9162 kez okundu
4
ANKARA’DA NEFES KESEN REHİNE KRİZİ: 3 YAŞINDAKİ ÇOCUK KURTARILDI
6634 kez okundu