Mardin Gercekten Bacasız Fabrika Konumunda

Mardin Gercekten Bacasız Fabrika Konumunda

ABONE OL
22 Mayıs 2021 14:08
Mardin Gercekten Bacasız Fabrika Konumunda
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mardin Bacasız Fabrika Konumunda

Mardin bölgesinde terörün sona ermesi ile bölge halkı huzura kavuştuğunu turizim cenneti olduğunu 9 günlük tatilde  kanıtladı.

Mardine Türkiye’nin her bölgesinden turlar düzenlenmesi bölge esnafını sevindirdi.Turistlerin hediye ve eşyalar alması  bölge esnafına büyük gelir kaynağını oluşturdu. Trafik kilitlendi. Uzun kuyruklar oluşarakı eski mardine geçişler saatlerce kapandı. En çok ilgi  tarihi mekanlarda oldu. 

Bölge yetkililerin biraz daha etkili olmaları durumunda gelecek yıllar turizm alanında bölge halkına büyük gelirler sağlayacaktır.

Güzel Mardin gerçekten bacasız fabrika konumunda olarak turizime yönelik yeni iş imkanları oluşacağı inancındayım. Daha profesyonel ekiplerin ileriki günlerde olması  mardini çok güzel yerlere taşıyacağı inancındayım

BACASIZ FABRİKA
BACASIZ FABRİKA

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ