Yüreğir ilçesi Şehit Erkut Akbay Mahalle Muhtarı Selahattin Kılıç, Çamlıbel Mahalle Muhtarı Zeki Alagöz, Ulubatlı Hasan Mahallesi Muhtarı Hacı Küçüközen, Sarıçam Mahalle Muhtarı Servet Erkek, Kiremithane Mahalle Muhtarı Cumali Baskın, Atakent Mahallesi Muhtarı Ramazan Susan ve Özgür Mahalle Muhtarı Erol Kocaman Vali Mahmut Demirtaş’ı makamında ziyaret etti.
Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Demirtaş, muhtarlarla sıkça bir araya gelmeye özen gösterdiklerini dile getirdi.
Muhtarlardan mahalleleri ile ilgili talep ve beklentilerini dinleyen Vali Demirtaş, “Muhtarlarımızı vatandaşlarımızla devlet kurumları arasında bir köprü gibi görüyoruz. Vatandaşlarımıza en etkin, en hızlı kamu hizmetini ulaştırmada muhtarlarımız bizlerin en büyük yardımcısıdır. Her daim devletinin yanından olan muhtarlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.
Mahalle muhtarları ise kabulünden dolayı Vali Demirtaş’a teşekkür ederek mahalleleriyle ilgili taleplerini dile getirdiler.
1
Yıldırım; “Yeşil vatanımıza sahip çıkıyoruz”
17515 kez okundu
2
Adana Kayserililer Kızılören Derneği Geleneksel Aşure Etkinliği
14210 kez okundu
3
İZMİR’DE YILLARIN SABRI SANATA DÖNÜŞTÜ
12312 kez okundu
4
“Günebakan Olmayı Bırakın, Adana’nın Bakanı Olun!”
11910 kez okundu
5
Trabzon Sanatevi’ne Dokunma! Tarih ve Sanat Susturulamaz
11372 kez okundu