Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’ne yönelik gerçekleştirilen çalışmaların ele alındığı Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Toplantısı, Vali Süleyman Elban’ın başkanlığında yapıldı.
Valilik toplantı salonunda düzenlenen toplantıya Vali Elban’ın yanı sıra Vali Yardımcısı Zafer Öz, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, oda başkanları ile ilgili diğer yetkililer katıldı.

OSB’deki çalışmaların son durumu ve gelinen aşamanın detaylarıyla değerlendirildiği toplantıda bir değerlendirme yapan Vali Elban, “Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde yapılması gerekenlere yönelik yol haritamızı gözden geçirdik. OSB’nin bir an evvel tamamlanıp faaliyete geçirilmesi için yapılan tüm çalışmaları adım adım takip ediyoruz. OSB’miz sayesinde ilimizin ekonomisine ve istihdamına yeni bir ivme kazandıracağız.” dedi.

1
Adana Lezzet Festivali’ne Damga Vuran Anlar: Ayyüce Türkeş Taş’tan Gastronomi Mesajı!
3631 kez okundu
2
Bamya ve Bamya Tohumunun Şaşırtıcı Faydaları
3366 kez okundu
3
Limon Otu: Faydaları Nelerdir, Nasıl Kullanılır?
3079 kez okundu
4
SABAHLARI AÇ KARNINA İÇ BÖBREKELERİNİ TEMİZLESİN
2982 kez okundu
5
Kabaklı Domatesli Makarna ile lezzet dolu bir tarif.
2812 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.