YOGA OLİMPİK OYUNLARIYOGA OLİMPİK OYUNLARI

Nefret Kaynağı

Nefret yıkıcı düşüncelere neden olmaktadır. Nefretin bir kaynağı da kıskançlıktır. Nefret, duygusal bir dinamiktir. 

Sevgi kalpten gelir, nefret de kalpten gelmektedir. Nefret sevginin dönüşmüş şeklidir. Nefret sevgide bulunmaktadır. O yüzden insan sevgi ve nefreti tüm kalbiyle hissetmektedir. 

Nefret duygusu sayesinde insan kimin dost kimin düşman olduğunu anlar. Sevgi ne kadar büyükse, nefret de o kadar büyüktür çünkü nefret sevgiden beslenir. Nefret yıkıcı bir duygu olduğu için devreye girdiği zaman sevgiden daha güçlü olmaktadır. 

Nefret korkutucudur, sevgi ise değildir. Sevginin diğer yüzü nefret olduğu için nefret dönüştürülebilir. Sevgi nefrete dönüşünce bu, bilinçaltında birikir. Bilinçaltında birikmiş nefret de sevgiye dönüşebilir. 
Değişim Sanatı sayesinde nefretten özgürleşebilir ve içinizdeki nefreti tekrar sevgiye dönüştürebilirsiniz.

Nefret Kaynağı
Dünya Değişim Akademi’sinde bilimsel tekniklerle uygulanan “Nefretten Özgürleşme Değişim Programı” sayesinde sevgi gücü artacak ve bencillik kaybolacak. Arzular, istekler, beklentiler artık rahatsız etmeyecek.
Nefret Kaynağı

Dünya Değişim Akademi’sinde bilimsel tekniklerle uygulanan “Nefretten Özgürleşme Değişim Programı” sayesinde sevgi gücü artacak ve bencillik kaybolacak. Arzular, istekler, beklentiler artık rahatsız etmeyecek. 

İçinizde nefret duygusu yükseldiğinde rahatça ifade edebileceksiniz ve baskıya alınmış tüm negatif duygular dönüşmeye başlayacak.  Nefret açık bir şekilde ifade edildiğinde dönüşür ve size zarar vermez. Aksi halde o yıkıcı duygu size zarar vermeye devam edecektir. 

“Nefretten Özgürleşme  Sanatı Değişim Programı”nın  işleyişinden biraz bahsedelim. Bu program 8 çalışmadan oluşuyor. Her çalışma kırkbeş dakika  sürüyor.  Her çalışmada teorik bilgilendirmeler ve pratik uygulamalar yapılıyor.

Her çalışmada nefretten arınma  ile ilgili aydınlatıcı bilgilere yer veriliyor. Pratik uygulamalar ise nefes, vücut çalıştırma teknikleri ve gevşeme tekniklerini kapsıyor. Her çalışmanın uygulanışı dinamik olup, teknikler ardı sıra gelen duruşlardan oluşuyor.   

Değişim Teknikleri Değişim Uzmanları rehberliğinde bilimsel, sistematik ve yöntemli şekilde  uygulanıyor. Beden hareketleri nefeslerle birlikte dinamik uygulandığında duygu ve  düşünceler yatışıyor. Geçmiş ve gelecekle ilgilenmiyorsunuz.

Bu da anda ve şimdi kalmayı kolaylaştırıyor. Bedendeki uyuşukluk gidiyor. Böylece canlanıyorsunuz ve enerjiniz yükseliyor.

Nefretten özgürleşmek için nefret duygusuyla yüzleşmek gerekir. Nefretle yüzleştiğinizde kendi iç dünyanıza dönecek ve kendinizi suçlamayacaksınız. 

Nefreti dönüştürmek için  karşı çıkmak yerine onu kabullenin. Nefreti de kalbinize alın o zaman sevginizin arttığına tanık olacaksınız.
Neval Kütük Değişim Uzmanı Dünya Değişim Akademisi

www.dunyadegisimakademisi.com

nevalkutuk77@gmail.com

0530 877 06 04 

2 thoughts on “Nefret Kaynağı”
  1. […] dünyanın 208 ülkesinde 1. Ulusal Yoga Olimpik Oyunları’nın düzenleneceği müjdesini verdi. Bu kapsamdaki çalışmaların tüm ülkelerde büyük bir hızla ve heyecanla başladığını […]

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir