BAŞKAN İLKER ÖNÜK’ÜN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
Ceyhan Belediye Başkan Yardımcısı ve Ceyhanspor Kulüp Başkanı İlker Önük Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
Başkan Önük mesajında; “Dinimizin, rahmet, merhamet ve bereket ayı olarak nitelediği mübarek Ramazan-ı Şerif’i geride bıraktığımız bir bayrama daha kavuşmuş bulunuyoruz. Her ne kadar tüm dünyanın mücadele ettiği korona virüs salgını nedeniyle uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamasından ötürü bu Ramazan Bayramı’nı sevdiklerimizden ayrı geçirecek olsak da; karşılayacağımız nice sağlıklı, huzurlu, mutlu bayramlar hayali ve temennisi ile tüm çalışma arkadaşlarımın ve kıymetli Ceyhanlı hemşerilerimin Ramazan Bayramı’nı kutluyorum.
Bu bayramı çocuklarından, torunlarından ayrı geçirmek zorunda olacak değerli büyüklerimizin ellerinden; bayram sevincini ve heyecanını evde yaşayacak çocuklarımızın gözlerinden öpüyorum. Bu vesileyle, başta hemşehrilerimin olmak üzere tüm ülkemizin ve İslam dünyasının Ramazan Bayramını kutluyor, bayramın ülkemize, dünyamıza ve tüm insanlığa sağlık, barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum” dedi.
1
K. YALÇIN GÖL DEV MAÇTA
5541 kez okundu
2
Adana Demirspor’un Efsane Kaptanı Tombik Ahmet Anılıyor
4766 kez okundu
3
A Milliler 5 gollü maçta lider Rusya’yı yendi
2152 kez okundu
4
ULUSLARARASI UZUN KULVAR MASTERLER YÜZME ŞAMPIYONASI YARIN ADANA’DA BASLAYACAK.
2147 kez okundu
5
Türkiye Futbol Federasyonu’ndan Adana’da Kalecilik Devrimi: Eğitimle Başladı!
1924 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.