• Haberin Sonu
  • Genel
  • Şanlıurfa kuyumcuya yönelik gerçekleştirilen yağma ve silahlı kasten yaralama

Şanlıurfa kuyumcuya yönelik gerçekleştirilen yağma ve silahlı kasten yaralama

ABONE OL
3 Şubat 2026 19:44
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Şanlıurfa Karaköprü’de bir kuyumcuya yönelik gerçekleştirilen silahlı yağma ve silahlı kasten yaralama olayının failleri yakalandı❗️

Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde bulunan bir kuyumcuya yüzleri maskeli, ellerinde tabanca ve pompalı tüfek bulunan 3 şahıs tarafından yapılan soygunda yaklaşık 4 milyon TL değerindeki altın gasp edildi, olay sırasında kuyumcu dükkanında müşteri olarak bulunan Polis Memurumuz S.İ. ayağından yaralandı.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve İstihbarat Şube Müdürlüklerimizce yapılan çalışmalar sonucunda; şüphelilere yönelik 6 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. M.A., E.A., İ.D., E.Ç., H.A. ve A.A. isimli şahıslar yakalandı.

Şahıslar hakkında “Nitelikli Yağma ve Silahlı Kasten Yaralama” suçlarından adli işlem başlatıldı.

Operasyonda; olayda kullanılan otomobil, 2 adet ruhsatsız pompalı tüfek, 2 adet ruhsatsız tabanca ile gasp edilen altınlar ele geçirildi.

Bakan  Ali Yerlikaya ”Yaralanan Polisimize geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.🇹🇷
Valimizi, Cumhuriyet Başsavcılığımızı, Emniyet Müdürümüzü, Kahraman Polislerimizi ve emeği geçenleri tebrik ediyorum.”


Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.