Seyhan,Voleybol’da çifte sevinç yaşadı
Seyhan Belediyespor Kulübü, 2.Lig’de mücadele eden Kadın ve Erkek Voleybol takımları geçtiğimiz hafta sonunu galibiyet ile kapatarak başarılı sonuçlarına bir yenisini daha eklediler ve yükselişlerini devam ettirdi.
KADIN VOLEYBOLCULAR PEMA KOLEJİ’Nİ RAHAT YENDİ

Kadınlar 2.Ligi’nde mücadele eden Seyhan Belediyespor Voleybol takımı Pazar günü Menderes Spor Salonu’nda konuk ettiği Pema Koleji karşısında iyi bir performans sergiledi ve müsabakadan 3-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Antrenör Göksel Özbek, “ Kazanıp moral bulduk.. Sporcularımızı kutluyorum. Geride kalan haftaları unutup hafta sonu Mersin temsilcisi Toros Üniversitesi Volgemspor ile Adana’da oynayacağımız karşılaşmaya odaklanacağız. Çalışmalarımız galibiyet üzerine olacak” dedi.
ERKEK VOLEYBOL TAKIMI OSMANİYE’DE GÜLDÜ
Seyhan Belediyespor Erkek Voleybol takımı ise Pazar günü deplasmanda karşılaştığı Osmaniye İstiklal Ortaokulu’nu 3-0 yenerek haftayı galibiyet ile kapadı. 2.yarıda ard arda alınan galibiyetler ile yükselişte olduklarının altını çizen Antrenör Serdar Pehlivan, “ Sporcularımız gerçek gücünü sahaya yansıtınca iyi neticeler almak kaçınılmaz oluyor. Bu durum bizleri mutlu etmekte. Hafta sonu lider Erzin Yeşilkentspor ile oynayacağız. Kazanıp çıkışımızı sürdürmek istiyoruz” diye konuştu.
1
Adana Demirspor’un Efsane Kaptanı Tombik Ahmet Anılıyor
7940 kez okundu
2
K. YALÇIN GÖL DEV MAÇTA
7096 kez okundu
3
Nergis’e 19. Anadolu Spor Ödülleri’nde “Örnek Davranış” Ödülü
5294 kez okundu
4
DÜNYANIN EN BÜYÜĞÜ BİZİZ! Filenin Sultanları Brezilya’yı VNL Şampiyonu oldu!
4097 kez okundu
5
ULUSLARARASI UZUN KULVAR MASTERLER YÜZME ŞAMPIYONASI YARIN ADANA’DA BASLAYACAK.
3768 kez okundu