SARIGÜL ‘ARTIK AYAĞA KALKMA ZAMANI’SARIGÜL ‘ARTIK AYAĞA KALKMA ZAMANI’
TÜRKİYE DEĞİŞİM PARTİSİ GENEL BAŞKANI MUSTAFA SARIGÜL BURSA’DA

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Sayın Mustafa Sarıgül, Bursa’da. Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Genel Başkan Mustafa Sarıgül Bursa İl Teşkilatını ziyaret etti. Bursa’da büyük bir coşku ile karşılanan Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Türkiye Değişim Partisi’nin kutuplaşmaya ve gerginliğe son vereceğinin altını çizdi.

‘GÜCÜMÜZÜ ORTAK TARİMİZDEN ALIYORUZ’

Parti’nin değerlerinin altını çizen Sarıgül “Türkiye Değişim Parti’miz; Atatürk ilkelerini savunan, Cumhuriyet’in değerlerini geliştirerek koruyan, evrensel hukuk kurallarına uyan, inançlara saygılı, laikliği yaşatan, üretimi destekleyen, emeği koruyan, hudut ve bayrak birliği diyen demokratik kitle partisidir. Türkiye Değişim Partisi, kültürlerin birbirine saygılı olması, kültürlerin birbirine hoşgörülü olması ve her kültürün özgür olmasının yolunu açacaktır. Binlerce renk denizidir, uzun bir yürüyüştür, tüm değerlerimizin ortak paydasıdır. Türkiye Değişim Partisi uyumdur, ahenktir, huzurdur. Gücümüzü ortak tarihimizden geleneklerimizden alıyoruz gücümüzü bu toprakların insan zenginliğinden alıyoruz, barış ve esenlikten alıyoruz.  Amacımız; bütün milletimizdir, görüşü ne olursa olsun ilkelerimizi, davamızı herkese anlatmalıyız. Davetimiz her kesimedir davet bizden taktir Allah’ımdandır. dedi.

‘ARTIK AYAĞA KALKMA ZAMANI’

Ülke’nin mutluluğu ve refahı için yola çıktıklarını belirten Genel Başkan Mustafa Sarıgül, “Demokrasi; uygar bir tartışma rejimidir, kavga rejimi değil, barış ve insanlık rejimidir. Türkiye Değişim Partisi ülkemizde kutuplaşmaya ve gerginliğe son verecektir.  Anlayışlı olacağız, uzlaşmacı, adaletli olacağız, ülkemiz mutlu olacak. TDP; ülkemizin, demokratik bir kalkınma hareketidir. Davamız şefkat gayemiz; ülkemizin mutluluğudur. Türkiye Değişim Partisi kimlikli, inanmış, onurlu, şanlı inandığı dava için mücadele veren milyonların partisidir. Türkiye Değişim Partisi doğruları milletimize anlatma görevini üstlenmiştir. Türkiye Değişim Partisi yiğit, vatansever, ahlaklı, şefkatli, vicdanlı, milletini seven, hiçbir ayrım yapmayan, teşkilatlardan oluşmuştur.

Artık ayağa kalkma zamanı, değişim başlıyor. Şu anda emin adımlarla güçlü ve her geçen gün daha da güçlenerek, kararlı adımlarla Ankara’ya doğru yürüyoruz, unutmayın anadiliniz ne olursa olsun, hangi türküyü söylerseniz söyleyin hangi yemeği pişirirseniz pişirin, neye inanırsanız inanın, yokluk aynı, çile aynı, fakirliğin dili, işsizliğin kimliği yoktur.’ İfadelerini kullandı.

‘TÜM İNSANLARIMIZIN ORTAK DERDİ YOKLUK VE İŞSİZLİK’

Türkiye’deki işsizlik sorununa parmak basan Türkiye değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, “Türkiye’de herkesin bir ve beraber olduğu kimsenin kimseden farklı olmadığı, tüm insanlarımızın ortak derdi yokluk, yoksulluk ve işsizliktir. Her gün ölüm korkusu yaşayan, sokakta, evde güvencesi olmayan, sesini duyurmaya çalışan kadınlarımız için değişim istiyoruz. Yıllarca okuyan, yazılıdan yüksek not alan, mülakatlarda haksızlığa uğrayan gençlerimiz için değişim istiyoruz. Gecesini gündüzüne katan ama hala maaş farkları bekleyen sağlık çalışılanlarımız için değişim istiyoruz. Ekonomimize güç katan, yatırım yapan, üretimi arttıran, girişimcilerimizin önünü açmak için değişim istiyoruz.

Dini, etnik kimliğinden ötürü kenarda bırakılan, hor görülen tüm yurttaşlarımız için değişim istiyoruz.
SARIGÜL ‘ARTIK AYAĞA KALKMA ZAMANI’
Sevgili kardeşlerim;

Sorumluluğumuz çok ağır gençler; çok çalışacağız, bütün yol arkadaşlarımızla, değişim için, ülkemizin sokaklarında olacağız en küçük sokaktaki derdi, genel merkeze taşıyacağız. Ankara’da kurduğumuz demokrasi masasının etrafında, bütün sorunları tartışıp, milletimizin hak ettiği değişimi sağlayacağız. Türkiye ekonomisi yönetilmediği için tüm bedeli hep beraber ödemek zorunda kalıyoruz.

Artık vatandaşlarımız bedel ödemek değil, refaha kavuşmak, mutlu olmak istiyor. Hesap verilebilir, şeffaf ve öngörülebilir bir ekonomi yönetimine, ihracatın ve üretimin kuvvetli şekilde destekleneceği bir ekonomi politikasına ama her şeyden önce hukukun üstünlüğünün test edildiği, ileri demokrasinin tüm kurallarıyla işlediği, güçlü parlamenter rejime acilen ihtiyacımız var. Ne yazık ki ülkemizin en önemli problemi istikrarsızlık ve güvensizliktir. En başta halkımızın devlete olan güvenini en hızlı şekilde sağlamamız gerekecektir. Vatandaşlarımız sabah uyandığında nasıl bir durumla karşılaşacağını bilmemektedir.

Evine ekmek götürememenin kaygısı ve endişesiyle yaşamaktadır. Maalesef kötü yönetilen bu ekonomi ile ülkemiz, bu çıkmazdan yine beraberlik, birlik ruhuyla çıkacaktır. Barışa barışa geleceğimize yarınlarımıza umutla bakacağız.” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir