Cumhurbaşkanlığı seçiminde aday olan Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman, eşi Nilden Bektaş Erhürman ile birlikte Gönyeli Dr. Suat Günsel İlkokulu’nda oy verme işlemini gerçekleştirdi.
Oyunu kullandıktan sonra basın mensuplarına açıklama yapan Erhürman, uzun ve yoğun bir seçim sürecinin tamamlandığını hatırlatarak şu ifadeleri kullandı:
“Bu seçim, aslında çocuklarımızın geleceğine dair bir seçimdir. Bu sorumlulukla çalıştık ve kampanyamızı da bu bilinçle yürüttük. Sandıktan çıkacak karar, yarınlarımızı şekillendirecek. Kıbrıs Türk halkı demokrasiyi özümsemiş bir halktır. Seçim süreci boyunca büyük bir olgunluk sergiledi ve bugün iradesini sandığa yansıtmaktadır. Halkımızın tercihi hepimiz için hayırlı olsun.”
Seçim günü boyunca seçmenlerin katılımı ve sandık atmosferi de yakından takip edilirken, KKTC’de demokratik sürecin sorunsuz bir şekilde ilerlediği gözlemlendi.
1
KKTC’de Sürpriz Sonuç: Tufan Erhürman, Ersin Tatar’ı Geride Bıraktı
3107 kez okundu
2
Türk Hristiyan Birliği Kiliseleri Çin Likit Fonlarıyla Türkiye’de Yatırımda Zirveye Çıktı
2400 kez okundu
3
Doğu Türkistan Milli Ordusu Suriye’de Yeniden Faaliyete Geçti: Mustafa Kızılcan’dan Tarihi Açıklama!
2292 kez okundu
4
Çin’in Dini Politikalarında Büyük Çelişki: Hoşgörü Söylemi Altında Asimilasyon ve Baskı!
1987 kez okundu
5
Eski ABD Başkanı Bush, Biden’ı tebrik etti
1975 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.