Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’nın (AFAD), Ukrayna halkına; gıda, aile çadırı, yatak, battaniye içeren yardım tırı yola çıktı.
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’nın (AFAD), Ukrayna halkına; gıda, aile çadırı, yatak, battaniye içeren yardım tırı yola çıktı.
AFAD, Rusya’nın Ukrayna’ya askeri müdahalede bulunmasının üçüncü gününde, Ukrayna halkına yardım etmek için yola çıktı. AFAD’ın açıklamasına göre; acil ihtiyaçlar için hazırlanan 1 bin 536 gıda kolisi, 240 aile çadırı, 200 yatak,1 bin 680 battaniye ve 18 genel maksat çadırı içeren yardım tırları Ukrayna’ya gitmek üzere hareket etti. AFAD’ın sosyal medya hesabından yapılan açıklama şöyle:

“Öncü ekibimiz Ukrayna’ya ulaştı ve insani yardım çalışmalarına başladı. Ukrayna halkının acil ihtiyaçları için hazırlanan 1.536 gıda kolisi, 240 aile çadırı, 200 yatak, 1.680 battaniye ve 18 genel maksat çadırı içeren insani yardım konvoyumuz da Ukrayna yolunda”
1
Yıldırım; “Yeşil vatanımıza sahip çıkıyoruz”
11169 kez okundu
2
“Günebakan Olmayı Bırakın, Adana’nın Bakanı Olun!”
8835 kez okundu
3
Çukurova Belediyesi Hayvan Barınağı’nda 5 Kadın Çalışan Patili Dostların Umudu Oldu
4913 kez okundu
4
Adana Demirspor’un Efsane Kaptanı Tombik Ahmet Anılıyor
4784 kez okundu
5
Türk Hristiyan Birliği Kiliseleri Tapu Destekli Kefalet Senediyle Yeni Finans Dönemi Başlattı
4733 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.