Herkes güvensizlik içinde. Benim annem Rus, ama günde 20 kez roketlerden ve bombadan saklanıyor. Bebekler bodrumlarda ve sığınaklarında doğuyorlar. Unutmayın, Ukrayna halkına yönelik şefkat, empati Rus yada Belarus halkına yönelik nefret ve düşmanlıkla eşit değildir .!

Birinden nasıl nefret edebilirsin? Ölum ve azap dileyemesiniz! Dünyanın en büyuk silahlarına sahip olan ülkenin Ukrayna’yı yeryüzünden sildiğini hayal edin. Diğer tüm ülkelergerçek yardım yetine izliyor ve diyorki – çok üzgünüz. Çok üzgünler!
Ukrayna’dan sonra sıradaki birinin olabileceğini anlıyor musunuz? Rusya sakinleri savaş istemediğinizi söylüyorsunuz bunun başkanın kararı olduğunu söylüyorsunuz. Hiç bir şeyi değiştirmeyeceğinizi söylüyorsunuz.


Şimdide Türkiye halkı için şunu söylemek istiyorum, Rus askerleri Ukrayna’da bir nükleer santralin reaktörlerine kasten ateş açtı. Bu sadece Ukrayna için değil Türkiye, Avrupa ve tüm ülkeler için küresel bir felakettir. Suçlular 6 reaktöre zarar vermeye başarırsa sonuçlar Çernobil’den daha kötü olacak.
Sonuçlar hepimizi birlikte etkileyecek. Sessiz kalmaya gerek yok ama birleşmeli ve savaşı durdurmalıyız. Kimse savaş ve ölüm istemez. Şimdi Putin kişisel arzuları nedeniyle Ukrayna’ya saldırmak istiyor.
Sırada hangi ülke olabilir ???????
Juliya Koç
1
Yıldırım; “Yeşil vatanımıza sahip çıkıyoruz”
11333 kez okundu
2
“Günebakan Olmayı Bırakın, Adana’nın Bakanı Olun!”
8848 kez okundu
3
Çukurova Belediyesi Hayvan Barınağı’nda 5 Kadın Çalışan Patili Dostların Umudu Oldu
4952 kez okundu
4
Adana Demirspor’un Efsane Kaptanı Tombik Ahmet Anılıyor
4826 kez okundu
5
Türk Hristiyan Birliği Kiliseleri Tapu Destekli Kefalet Senediyle Yeni Finans Dönemi Başlattı
4737 kez okundu