VAROL: SAHADA DAHA GÜÇLÜ OLACAĞIZ

VAROL: SAHADA DAHA GÜÇLÜ OLACAĞIZ

ABONE OL
4 Eylül 2026 12:11
VAROL: SAHADA DAHA GÜÇLÜ OLACAĞIZ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

ERKAN ÇAKILLI/HABERİN SONU TV 

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale teşkilatı 15. Olağan İl Kongresi’nde yeni dönem için kararını verdi. Tek adaylı kongrede Mekki Varol yeniden il başkanlığına seçilirken, kürsüden verilen mesajların ortak noktası teşkilat bütünlüğü, sahada daha güçlü çalışma ve vatandaşla daha yakın temas oldu.

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale İl Başkanlığı’nın 15. Olağan İl Kongresi, parti teşkilatını ve siyasi isimleri bir araya getirdi. Kongrede sandığın sonucu kadar, yeni döneme ilişkin verilen mesajlar da dikkat çekti.

Tek listeyle gerçekleştirilen seçimde mevcut İl Başkanı Mekki Varol, delegelerin desteğini alarak yeniden göreve seçildi. Böylece Kırıkkale MHP’de yeni dönem, yönetimde devam kararıyla başladı.

 

KONGRENİN ANA MESAJI: TEŞKİLAT SAHAYA İNECEK

Yeniden göreve seçilen Varol’un açıklamaları, önümüzdeki dönemde teşkilatın izleyeceği çalışma modelinin de işaretlerini verdi.

Vatandaşla doğrudan temasın artırılması, Kırıkkale’nin farklı noktalarında daha yoğun saha çalışması yürütülmesi ve teşkilat içindeki birlikteliğin güçlendirilmesi yeni dönemin öncelikleri arasında gösterildi.

Varol, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ortaya koyduğu siyasi çizgi doğrultusunda çalışmalarını sürdüreceklerini belirtirken; davaya bağlılık, millete hizmet ve Kırıkkale için çalışma mesajı verdi.

 

 

ÖZTÜRK: SİYASETİN MERKEZİNDE “BİZ” VAR

Kongrede divan başkanlığını üstlenen MHP Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk ise konuşmasında teşkilat bütünlüğünün altını çizdi.

Öztürk’ün “ben değil, biz” vurgusu kongrenin öne çıkan siyasi mesajlarından biri oldu. Parti çalışmalarının kişisel hedefler yerine ortak hareket anlayışıyla yürütülmesi gerektiğini belirten Öztürk, yeni dönemde teşkilatla birlikte hareket edeceklerini ifade etti.

 

 

AZKUR’DAN “TERÖRSÜZ TÜRKİYE” VURGUSU

MHP MYK Üyesi Ahmet Kürşat Azkur da kongrede yaptığı konuşmada MHP’nin ülke gündemine ilişkin yaklaşımını değerlendirdi.

Azkur’un konuşmasında özellikle “Terörsüz Türkiye” hedefi öne çıktı. Bu hedefin güvenliğin yanı sıra toplumsal huzur ve Türkiye’nin geleceği açısından taşıdığı öneme dikkat çekildi.

SİYASETİN FARKLI İSİMLERİ AYNI SALONDA

Kongreye MHP Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk ve MYK Üyesi Ahmet Kürşat Azkur’un yanı sıra MHP Kırıkkale Merkez İlçe Başkanı Melike Boran İsmailoğulları, AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Engin Pehlivanlı, teşkilat mensupları ve çok sayıda davetli katıldı.

 

SANDIK KAPANDI, YENİ DÖNEM BAŞLADI

Kongrenin sonunda ortaya çıkan tablo, MHP Kırıkkale teşkilatında yönetimde devam ancak saha çalışmalarında yeni bir dönem mesajı verdi.

Mekki Varol yeniden başkanlık koltuğuna otururken, kongreden kamuoyuna yansıyan üç temel başlık ise netti: Birlikte hareket etmek, sahada daha görünür olmak ve vatandaşla teması güçlendirmek.

Kırıkkale MHP’de artık kongre süreci geride kaldı. Yeni dönemin performansını ise kongre salonunda verilen mesajların sahaya ne ölçüde yansıyacağı gösterecek.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ