TÜRKİYE DEĞİŞİM PARTİSİ KADIN KOLLARI GENEL BAŞKANI KADER YEĞİT 23 NİSAN İLE İLGİLİ BASIN AÇIKLAMASI YAYINLADITÜRKİYE DEĞİŞİM PARTİSİ KADIN KOLLARI GENEL BAŞKANI KADER YEĞİT 23 NİSAN İLE İLGİLİ BASIN AÇIKLAMASI YAYINLADI

TÜRKİYE DEĞİŞİM PARTİSİ KADIN KOLLARI GENEL BAŞKANI KADER YEĞİT 23 NİSAN İLE İLGİLİ BASIN AÇIKLAMASI YAYINLADI

23 Nisan 1920 tarihinde açılan TBMM, milli mücadelemizin zaferle sonuçlanmasının ve nihayetinde Cumhuriyetimizin ilan edilmesinin en önemli adımlardan biri olmuştur.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk halkın iradesinin her şeyin üstünde olduğunu “Egemenlik, kayıtsız şartsız milletindir” sözleri ile tüm dünyaya duyurmuş ve bu önemli günü çocuklara bayram olarak armağan etmiştir. Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından dünya çocuklarına armağan edilen ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ gelecek nesillere verilen önemin ve güvenin de simgesi olmuştur. Bu nedenle daha güçlü ve daha huzurlu yarınlar için geleceğimizin güvencesi, teminatı çocuklarımızı çağın gerektirdiği bilgi ve becerilerle donatarak, en iyi şekilde yetiştirmek, geleceğe hazırlamak hepimizin ortak hedefidir.

Bu duygu ve düşüncelerle, 23 Nisan’ı çocuklara bayram olarak armağan eden başta Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin ilk Başkanı, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatan uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimiz ve ebediyete irtihal eden gazilerimizi rahmetle, minnetle, saygıyla yâd ediyor, milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum.

HABER : Özge Demir

One thought on “YEĞİT’İN 23 NİSAN MESAJI”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir