• Haberin Sonu
  • Güncel
  • YEREL MEDYA GÜÇ BİRLİĞİ PLATFORMU’NDAN VALİ DEMİRTAŞ’A ZİYARET

YEREL MEDYA GÜÇ BİRLİĞİ PLATFORMU’NDAN VALİ DEMİRTAŞ’A ZİYARET

ABONE OL
23 Ağustos 2019 08:44
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haftalık, on beş günlük ve aylık gazeteler olarak ortak hareket etme amacıyla kurulan Yerel Medya Güç Birliği Platformu’nun Başkanı Kamil Yalçın Göl ve yönetim kurulu üyeleri Vali Mahmut Demirtaş’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Demirtaş, Başkan Kamil Yalçın Göl’den kurdukları oluşum hakkında bilgiler aldı.

Halkın gözü ve kulağı olan gazetelerin toplumu her konuda bilgilendirme, aydınlatma ve kamuoyu oluşturma gibi görevlerinin çok büyük önem arz ettiğini dile getiren Vali Demirtaş, gazetelerin mevcut sorunlarının çözümü noktasında Yerel Medya Güç Birliği Platformu’na destek olacaklarını belirterek Başkan Kamil Yalçın Göl şahsında tüm basın mensuplarına çalışmalarında başarılar dilediğini ifade etti.dsc2412.jpg

Yerel Medya Güç Birliği Platformu Başkanı Kamil Yalçın Göl ise kabulünden dolayı Vali Demirtaş’a teşekkürlerini iletti.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.