Anadolu Mahallesi Muhtarı Şahin KayasAnadolu Mahallesi Muhtarı Şahin Kayas

Yusuf ÖZER ‘İN ÖZEL HABERİ

Adana Yüreğir Anadolu mahallesinin sevilen muhtarı Şahin Kavas

Yüreğir İlçesinin Anadolu mahallesi denince akla gelen ilk isim Muhtara Şahin kayas olur. Çünkü kavas 7/24 mahalle halkının yanında hizmet vermeye kendisini adamış muhtardır. Mahallenin cenazesin ‘de, düğünün ‘de ,herhangi bir mahalle halkının sıkıntısı olsa mahalle halkı yanında yada Kayas sıkıntılı olanların duyumlarını alır almaz onların yanlarında olarak sıkıntılarına çözüm arayıp sorunlarını çözmeye çalışır.

Muhtar Kayas Anadolu Mahallesi halkıyla özdeşmiş kişiliği ile halkın abisi kardeşi babası haline gelmiş kişidir.

Muhtar Kayas, Gerçek bir sosyal demokrat düzgün, liyakat sahibi devletin tüm kurumlarında saygınlığı ile sevilen sayılan Kavas 3. Dönemdir. Anadolu mahallesi muhtarı seçilen Şahin Kayas muhtarımıza konuk olduk,

Bir dokunduk bin ah işittik Muhtar Kayas kendi partisinden her hangi bir desteğin olmadığını çıra dibine kör bakar misali olduğunu vurgulayarak diğer partililerden destekler geliyor ve bize sahip çıkıyor.

Muhtar şahin Kayas sitemlerini üzüntü içinde belirtiyor. Ben buradan CHP Yüreğir İlçe başkanına sesleniyorum Anadolu Mahallesi Muhtarı Şahin Kayas’a bir ses verin, Kayası dinleyin.

Anadolu mahallesinde Partisini 3 dönemdir tek başına göğüsleyen muhtarımızı yalnızlığa bırakmayı derim benden söylemesi.

Bizlerde değerli Muhtarımız Şahin Kayas’ın misafir perdeliğinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyoruz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir