Adana / Yüreğir – Dedikodu bir kez daha kan döktü! 26 yaşındaki Ü.A. (Ümran A.), kız kardeşi hakkında “uygunsuz görüntüler var” iddiasıyla yayılan söylentiler yüzünden eski çalıştığı tekstil atölyesini silahla bastı. Eski mesai arkadaşlarıyla çıkan kavgada tabancayla 4 kişiyi ağır yaraladıktan sonra çatıda beklerken Özel Harekat polislerince gözaltına alındı.
Olay, 7 Şubat 2026 tarihinde Yüreğir ilçesine bağlı Yamaçlı Mahallesi Süleyman Vahit Caddesi üzerindeki bir tekstil atölyesinde meydana geldi. İddiaya göre Ü.A., bir süre önce iş arkadaşlarının kız kardeşiyle ilgili “uygunsuz görüntüler” dedikodusu yapması üzerine atölyeden ayrılmıştı. Ancak dedikoduların devam ettiğini öğrenince, yanına aldığı tabancayla (bazı kaynaklara göre üzerinde 2 ruhsatsız tabanca bulunduğu belirtildi) iş yerine gitti.
Konuşmak amacıyla gelen Ü.A., eski arkadaşlarıyla tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü ve Ü.A., ateş açarak A.Ç. (Adile Çam), E.G. (Enver Gündüz), A.Ş. (Adem Şahin) ve M.C. (Murat Coşkun) isimli 4 kişiyi vurdu.
Kurşunlar hedefini buldu:
Yaralılardan Enver Gündüz ve Adile Çam’ın (bazı haberlerde Murat Coşkun ve Enver Gündüz) durumu ağır; hayati tehlikeleri sürüyor. 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından hızla Karşıyaka Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralıların tedavisi devam ediyor.
Silah sesleri üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Teslim olmayı reddeden Ü.A., tekstil atölyesinin çatısına çıktı. Burada bir süre beklediği, hatta sigara içtiği gözlemlendi. Özel Harekat timlerinin düzenlediği operasyonla çatıdan etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı. Şüpheli, Cinayet Büro Amirliği’ne sevk edildi.
Olayın perde arkası: Aile onuru ve dedikodu kaynaklı bu trajik olay, Adana’da geniş yankı uyandırdı. Yetkililer, silahın ruhsatsız olup olmadığını ve tam motivasyonu araştırıyor.
Yaralıların son sağlık durumu için hastane kaynaklarından takip ediliyor. Olayla ilgili soruşturma tüm hızıyla sürüyor.
1
CHP’li Orhan Sümer: Bu Maaş Emekçi Katliamıdır!
5726 kez okundu
2
Bamya ve Bamya Tohumunun Şaşırtıcı Faydaları
5480 kez okundu
3
Limon Otu: Faydaları Nelerdir, Nasıl Kullanılır?
4863 kez okundu
4
Başak ve Nerve’nin Acı Dolu Hayatları: Aysel Yenidoğanay’ın Romanı Okurları Derinden Etkiledi!
3690 kez okundu
5
Perintos Sigarası: Hafif İçimiyle Tütün Ürünlerinde Yeni Trend
3517 kez okundu