CUMHUR İTTİFAKI CEYHAN’DA 26 SÖZLEMELİ MEMURU İŞİNDEN ETTİ.CUMHUR İTTİFAKI CEYHAN’DA 26 SÖZLEMELİ MEMURU İŞİNDEN ETTİ.

26 Sözleşmeli İşinden Oldu

AK Parti ve MHP 2 Yıldır İşten Çıkarmalara Karşıyız Dedi 26 Sözleşmenin Çıkarılmasını Sağladı.

CUMHUR İTTİFAKI CEYHAN’DA 26 SÖZLEMELİ MEMURU İŞİNDEN ETTİ.

Ceyhan Belediyesi Aralık Ayı Olağan Meclis toplantısında gündeme gelen 26 sözleşmeli personelin sözleşmelerinin yenilenmesi maddesine AK Parti ve MHP red oyu vererek sözleşmeli 26 personelin işten çıkarılmasını sağladı.

Ak Parti ve MHP temsilcileri

2 Yıldan Bu yana gerek sosyal medyalarda gerekse basında açıklama yapan Ak Partili ve Mhp li siyasiler, Ceyhan Belediyesinden ve Adana Büyükşehir Belediyesinden işçilerin çıkarılmasını eleştirmiş ve sert demeçler vermişlerdi. Bu açıklamaları yapan Ak Parti ve MHP temsilcileri söylemlerinin aksine bu defa Ceyhan Belediyesinde Müdür Vekilliği ve Amirlik yapan 26 sözleşmelinin işten çıkarılmalarını sağladı.

BU NE PERHİZ, BU NE LAHANA TURŞUSU

İşten Çıkarmalara Karşıyız

Ceyhan Belediyesi Aralık Ayı Olağan toplantısında Millet ittifakının 4 meclis üyesinin covid-19 virüsüne yakalanması ve 3 İyi Parti Meclis üyesinin ve 1 CHP li meclis üyenin ret oyu vermesi nedeniyle eksik kaldığı toplantıda sözleşmeli personellerin sözleşmesinin devamı 13 oya karşı 12 oyla ret edilmiş oldu. İşten Çıkarmalara Karşıyız

BU NE PERHİZ, BU NE LAHANA TURŞUSU

Ceyhan Belediyesi Aralık Ayı Olağan Toplantısında açıklama yapan Zafer Koç Gurubu adına yaptığı konuşmada ‘’Ceyhan Belediyesi 31 Mart seçimlerinden sonra yüzlerce gencin işsiz bıraktı ve ekmeğinden etti. Ceyhan Mutsuz, üzüntülü insanlar kenti oldu ekmeğinden olan insanlara. O dönem yerine 26 kişi sözleşmeli aldınız. Bizim tavrımız net, o dönem neden bu insanlar işten çıkarıldı. Bu nedenle bizler sözleşmeli personelin çalışmasının devamına ret veriyoruz. ’dedi.

Şimdi bizlerde Gazeteci olarak Cumhur ittifakının temsilcileri olan Ak Partili ve MHP li siyasilere Kamuoyu adına soruyoruz.

  1. 2 yıldır işçilerin çıkarılmalarına veryansın yapıyordunuz, Bu veryansının sebebi Alınan ve çıkartılan işçilerin hepsinin Cumhur ittifakının üyesi olmasıdır neden?
  2. Çıkartılan işçiler eğer Cumhur ittifakındansa günah, Millet ittifakından olunca mubah mı oluyor?
  3. Daha önce çıkartılan işçilerle ilgili ulusal medyaya boy boy demeç vermiştiniz, aynı demeçleri sizlerin şuan çıkartılmasına sebep olduğunuz işçiler içinde verecek misiniz?
  4. Şimdi vatandaşlar demezler mi siz samimi değilsiniz, bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diye, bunu hiç düşündünüz mü?
  5. Daha önce alınan ve 31 Mart da çıkarıldığını iddia ettiğiniz işlerin yüzde 90nı nın Ak Partili olması bir tesadüf müdür?
  6. 26 Sözleşmeli Memurun işten çıkarılmasını sağladınız, bundan sonra işten çıkarılmalarla ilgili açıklama yapmaya devam edecek misiniz?
  7. Daha önce Cumhur ittifakı olarak 2 yıldır çıkartılan işçiler nedeniyle onlarca aile mutsuz ve evine ekmek götüremiyor diyordunuz, 26 sözleşmelinin sözleşmesini yenilenmesine ret oyu vererek bir rövanş mı almış oldunuz?

Bu soruları bizler Kamuoyu adına Cumhur ittifakı temsilcilerine sormak istiyoruz.

KAYNAK: NEHİR HABER GAZETESİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir