Aşevinde Pişiyor İhtiyaç Sahibi Ailelerin Sofrasına Gidiyor
Yüreğir Belediyesi Her Gün 2 Bin 511 Aileye Sıcak Yemek Dağıtıyor
Aşevinde Pişiyor Bakıma muhtaç, ihtiyaç sahibi ailelerin umut kapısı olan Yüreğir Belediyesi, her gün yüzlerce ailenin sofrasına sıcak yemek ulaştırıyor.

Yüreğir Belediyesi aşevinde gıda mühendisleri kontrolünde hazırlanan 3 çeşit sıcak yemek, ihtiyaç sahipleri başta olmak üzere, 65 yaş üzeri yaşlı, hasta, bakıma muhtaç ve evinde yemek yapamayan ailelere teslim ediliyor.
Yemek yapamayacak durumda olan 65 yaş üzeri bireylere, yatalak ve toplumdaki dezavantajlı gruplara sıcak yemek dağıtımı yapan Yüreğir Belediyesi, aşevi ile ihtiyaç sahiplerinin yanında yer almaya devam ediyor.
Yüreğir Belediyesi’nin aşevinden her gün 2 bin 511 kişi için 3 çeşit yemek hazırlanıyor. Özenle hazırlanan yemekler araçlarla özel kıyafetli ekipler tarafından ihtiyaç sahibi ailelerin evlerine ulaştırılıyor.

Aşevinden yemek hizmeti alan vatandaşlar hastalık ya da yaşlılık nedeniyle yemek yapamayacak durumda olduklarını belirterek, her gün evlerine kadar yemeklerini getiren Yüreğir Belediyesi Aşevi personeline ve Başkan Fatih Mehmet Kocaispir’e teşekkür etti.
1
Çukurova Belediyesi’ne Siber Saldırı
21378 kez okundu
2
DÜNYA TÜRKMENLER BİRLİĞİ’NDE GÜVEN TAZELENDİ
21202 kez okundu
3
BAŞKAN VEKİLİ HASİBE AKKAN:”MUHTARLARIMIZIN SESİNE KULAK VERDİK”
12304 kez okundu
4
ÖMER ÇELİK’TEN YÜREĞİR BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ TARIK ÖZÜNAL’A ZİYARET
12099 kez okundu
5
CHP’li Orhan Sümer: Bu Maaş Emekçi Katliamıdır!
11424 kez okundu