📌 103 yıl önce Türk milletinin bağımsızlık uğruna verdiği destansı mücadele, bugün hâlâ yolumuzu aydınlatmaya devam ediyor. Vatanı için canını feda eden kahramanlarımız sayesinde kazanılan bağımsızlığımızın yıl dönümünde, milletçe aynı inanç ve azimle onların emanetini geleceğe taşıyoruz.
Türk milleti, 103 yıl önce zorluklara ve imkânsızlıklara rağmen bağımsızlık için ayağa kalktı. Milli Mücadele ruhu, halkın birlik ve beraberlik içinde gösterdiği kararlılık sayesinde zafere ulaştı. Bugün, bu büyük mücadelenin mirası olan bağımsızlığımız, kahraman şehitlerimizin ve gazilerimizin fedakârlıklarıyla mümkün oldu.
103 yıl önce vatan uğruna canlarını ortaya koyan kahramanlarımızın bıraktığı bu kutsal emanet, Türkiye Cumhuriyeti’nin temel taşıdır. Aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi;
minnetle,
rahmetle,
saygıyla anıyor, onların aziz hatırasını geleceğe taşımaya devam ediyoruz.
Bu duygu dolu gün, sadece geçmişi anma değil; aynı zamanda geleceğe umutla bakma, birlik ve beraberlik içinde yol yürüme günüdür.
Türk milleti, 103 yıl önce olduğu gibi bugün de aynı kararlılıkla yoluna devam ediyor. Gençlerimize bırakılan bu emanet, ülkemizin geleceğini aydınlatıyor. Bağımsızlık ve özgürlük ruhu, gelecek nesillerin yüreğinde yaşamaya devam edecek.
Her yıl dönümünde tekrar edilen bu anma, Türk milletinin bağımsızlık sevdasının ve kahramanlık destanının unutulmaz bir simgesidir. Vatan için canını feda eden kahramanlarımız, milletimizin hafızasında daima en onurlu yerde kalacaktır.
1
DÜNYA TÜRKMENLER BİRLİĞİ’NDE GÜVEN TAZELENDİ
21194 kez okundu
2
Çukurova Belediyesi’ne Siber Saldırı
18460 kez okundu
3
BAŞKAN VEKİLİ HASİBE AKKAN:”MUHTARLARIMIZIN SESİNE KULAK VERDİK”
12295 kez okundu
4
ÖMER ÇELİK’TEN YÜREĞİR BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ TARIK ÖZÜNAL’A ZİYARET
12080 kez okundu
5
CHP’li Orhan Sümer: Bu Maaş Emekçi Katliamıdır!
11414 kez okundu