48,3902
-0,00%56,1546
-0,30%6.784,07
0,72%14467.25
0,72%
CEYHAN BELEDİYESİ ZORDA OLAN KUAFÖRLER VE BERBERLERE DESTEK SÖZÜ VERDİ
Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Ceyhan Belediyesi Meclis Üyesi Nuri Toprak ile birlikte Ceyhan Kuaförler ve Berberler Odasını ziyaret etti. Korona virüs tedbirleri nedeniyle çalışamayan kuaför ve berberlerin sorunlarını dinledi. Gıda yardımı için çalışma başlattı.
Ceyhan Kuaförler ve Berberler Odası Başkanı Zeki Kem 21 Mart’tan bu yana İçişleri Bakanlığı’nın korona virüs tedbirleri kapsamında yayınladığı genelgeyle iş yerlerini kapatmak zoruna kalan berberler ve kuaförlerin yaşadıkları zorlukları kendilerini ziyaret eden Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem ile paylaştı. “Sosyal mesafenin korunması gerektiği gerekçesi ile iş yerlerimiz kapandı. Sosyal mesafenin korunması çok önemli ancak süre uzadıkça meslektaşlarımız ekonomik sorunlarla karşı karşıya kalıyor. Biz ve bizim gibi meslek gruplarına acil çözüm bulunması gerekiyor” dedi.

“Bu Zorlu Süreçte Zanaatkarlarımızın Yanındayız”
Ziyaret sırasında kuaför ve berberlerin sorunlarını dinleyen Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem; “ Hep birlikte zorlu bir süreç atlatıyoruz. Bu zorlu süreç en fazla yevmiye ile çalışan meslek gruplarımız olumsuz etkiledi. Biz belediye olarak ilçemiz sınırları içinde faaliyet gösteren kuaför ve berberlerimize gıda desteği vererek yanlarında olacağız. Salgın riskinin ortadan kalkması için biraz daha sabretmemiz gerekiyor. Hep birlikte bu zorlu süreci atlatacağız” ifadelerini kullandı.
1
Akkuş: “Kamuda Adalet ve Şeffaflık Sağlanmalıdır”
25129 kez okundu
2
Perintos’tan Dünya Turizmine Dev Adım
18259 kez okundu
3
EMADDER Kademeli Emeklilik Düzenlemesinde Son Dakika
13494 kez okundu
4
Başkan Volkan Karasu: “Bazı Oda Başkanları Rüzgâr Gülü Gibi! Muhalefete Yiğit, İktidara Suskun!”
10951 kez okundu
5
Bayram Küçük: “Çiftçi Üretiyor, Kazanan Başkaları Oluyor”
10665 kez okundu