Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /home/u8559022/public_html/wp-content/themes/newsup/single.php on line 88

BAŞKAN ERDEM GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞIYOR

– CEYHAN BELEDİYE BAŞKANI HÜLYA ERDEM’İN  ESNAF ZİYARETİ

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, gece esnafları dolaşarak, vatandaşlarla sohbet etti.

Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen ve halkla sohbet eden Başkan Erdem, ziyaretlerini sürdürüyor. Esnaf ve vatandaşlardan gelen talepleri tek tek not aldıran Başkan Erdem, isteklerin yerine getirilmesi doğrultusunda talimatlar verdi. Ceyhan esnafı ve vatandaşlar ise Başkan Erdem’e kendilerini ziyaret etmesinden büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek teşekkür ettiler.

“Halkın ve Esnafın Yanlarında Olduğumuzu Bilmesi Bizim İçin Çok Önemli”

Başkan Erdem; ” Yapılan ziyaretlerin esnafla ve halkla istişare etmek olduğunu söyleyen  Erdem, sorunları yerinde görmek, ortak bir akılla sorunları çözmek, belediyenin çalışmalarını halka anlatmak, partili, partisiz ayrım yapmadan esnafları dolaşarak şehrin sorunlarını dinleyeceklerini ve projelerini halkla paylaşacaklarını ifade etti. Gece gündüz demeden çalışmaları bizzat yerinde inceleyen Başkan Erdem,  #Ceyhan halkının ve esnafın yanlarında olduğumuzu bilmesi bizim için çok önemli” şeklinde açıklamada bulundu.

4 thoughts on “Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem’in Esnaf Ziyareti”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir