BAŞKAN KOCAİSPİR’DEN ÇOCUKLARA PAMUK ŞEKER SÜRPRİZİ

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, ilçede yarıyıl tatiline giren ilköğretim okulu öğrencilerine karne hediyesi olarak pamuklu şeker dağıttı. Okullarına karne almak için gelen öğrenciler ve veliler Başkan Kocaispir’in bu sürprizi karşısında mutlu oldular.

Öğrencilerin ve öğretmenlerin yarıyıl tatiline girmeleri dolayısıyla hem dinlenmelerini, hem de eğlenmelerini tavsiye eden Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, ”Çocuklarımızın yarıyıl tatiline girmesi dolayısıyla onlara güzel bir sürpriz yapmak amacıyla pamuk şeker dağıttık. Ülkemizde bugün milyonlarca öğrencimiz karnelerini alarak tatile girdiler. Tatil boyunca ilk dönemin yorgunluğunu dinlenerek, eğlenerek atıp ikinci döneme çok iyi bir giriş yapmalıdırlar. Yavrularımıza bu sürede bol bol kitap okumalarını da tavsiye ediyorum.” şeklinde konuştu.

Yüreğir’de eğitime büyük önem verdiklerini, ilçede eğitim kalitesinin artması için büyük çaba harcadıklarını belirten Başkan Kocaispir ”İlçemizdeki bütün okulların acil ihtiyaçlarını eğitim-öğretim dönemi başında gidermek için ciddi emek harcadık. Bu anlamda ‘Eğitime Dokun’ projemizle bütün okullarımıza girip acil ihtiyaçlarını giderdik.

İlçemiz genelinde 11 Kültür Evimizde bütün yaş gruplarımıza yönelik eğitsel, hobi ve eğitime destek kurslarımız devam ediyor. Yüreğirli hemşehrilerimizi Kültür Evlerimize davet ediyor, bütün yavrularımıza aileleri ile birlikte, sağlıklı, mutlu, huzurlu bir tatil diliyorum.” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir