SONER ÇETİN CHP’Lİ BELEDİYELER ARASINDA DA BİRİNCİ
Ankethane firmasının yaptığı 31 Mart 2019 yerel seçim anketi sonuçları açıklandı. Firmanın, 8 CHP’li belediyenin bulunduğu ilçede yaptığı araştırmada, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, yüzde 67,3’lük oy oranı ile en yüksek oyu aldı.
8 CHP’li belediyede yapılan, toplam 12 bin anketin yüz yüze görüşme “yaş”, “eğitim” ve “gelir” seviyeleri kotaları uygulanarak yapıldığını belirten Ankethane firması yetkilileri, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in, kararsızlar dağıtıldıktan sonra yüzde 67,3’lük orana ulaştığını açıkladı.
Firmanın anket yaptığı ilçeler arasında, Çukurova’nın yanı sıra, Mezitli/Mersin, Muratpaşa/Antalya, Konak/İzmir, Yenimahalle/Ankara, Kartal/İstanbul, Beylikdüzü/İstanbul ve Maltepe/İstanbul da yer aldı.
Anket firması, incelenen 8 belediye için “rekabetin yaşandığı yerler” ifadesini kullanırken, Çankaya, Kadıköy, Beşiktaş ve Defne (Hatay) belediyelerini araştırma kapsamına almadıklarını, buralarda CHP’nin “rakipsiz” olduğunu belirtti.
Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, 5 yıllık görev süresi içinde çeşitli anket firmaları tarafından 6 kez ‘En Başarılı Belediye Başkanı’ seçilmişti.
1
Yıldırım; “Yeşil vatanımıza sahip çıkıyoruz”
6159 kez okundu
2
Türk Hristiyan Birliği Kiliseleri Tapu Destekli Kefalet Senediyle Yeni Finans Dönemi Başlattı
4430 kez okundu
3
Ali Yerlikaya: DEAŞ’a Büyük Darbe! 161 Şüpheli Türkiye Genelinde Yakalandı
4378 kez okundu
4
Son Parti Lideri Murat Çobanoğlu’na Şok Gözaltı! Soruşturma Başlatıldı
3769 kez okundu
5
HOŞGÖRÜ SEVGİ VE İYİLİK
3751 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.