45,9065
0.47%53,4614
0.01%6.679,08
-0,56%13662.75
-0,56%
Çukurova Belediyesi’nde işçinin alacağı promosyon için günlerdir yapılan görüşmeler sonuçlandı. Atılan 3 yıllık imzaya göre her bir işçi 3 bin 400 lira promosyon ödemesi alacak. Başkan Soner Çetin, her koşulda işçinin haklarını savunduklarını belirterek, “İyi günlerde güle güle harcasınlar” ifadesini kullandı.
Çukurova Belediyesi işçilerine banka promosyonu müjdesi. Bankalarla yapılan görüşmeler sonuçlandı ve 3 yıllık promosyon anlaşması imzalandı. Her bir işçiye 3 bin 400 lira promosyon ödemesi yapılacağı bildirildi.
Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, işçinin en yüksek promosyon ödemesinin yapılabilmesi için günlerdir görüşmeler yapıldığını belirterek, “Bu görüşmeler nihayet sonuçlandı. Her bir işçimiz 3 bin 400 lira promosyon alacak. Biz her koşulda işçimizin yanındayız. Özellikle sahada çalışan temizlik, park bahçeler ve yol işleri müdürlüğü personelimiz fedakarca görevlerini en iyi şekilde yapmaya çalışıyor. Bu emekçi kardeşlerimizin hakkı ödenmez. Hepsine tek tek teşekkür ediyorum. Biz de onlara elimizden geldiğince iyi şartları sağlamaya çalışıyoruz” dedi.
İşçiye ödenecek promosyonla ilgili 3 yıllık anlaşmanın hayırlı olmasını dileyen Başkan Soner Çetin, “Emekçi kardeşlerimiz iyi günlerde güle güle harcasınlar” ifadesini kullandı.
1
Başkan Volkan Karasu: “Bazı Oda Başkanları Rüzgâr Gülü Gibi! Muhalefete Yiğit, İktidara Suskun!”
9102 kez okundu
2
İNSANA YAKIŞIR YAŞAM HERKESİN HAKKI
4564 kez okundu
3
Vali Mustafa Yavuz: “Fuarlar Üretimi Görünür Kılıyor, İş Birliklerini Artırıyor”
3744 kez okundu
4
Türkiye Ekonomisi İçin Kritik Uyarı: CEO ve Finans Uzmanı Eksikliği, Çin Fonları ile Aşılabilir
3422 kez okundu
5
Emekli İkramiye Müjdesi: Ödemeler Bugün Başladı!
3314 kez okundu