DOĞU TÜRKİSTANDOĞU TÜRKİSTAN
Doğu Türkistan’ın Urucim Milletvekili Görmez STK Ziyaretlerinde

Doğu Türkistan’ın Urucim Milletvekili Mustafa Görmez Baş Danışmanı Nurullah Şahin’in Adana’da STK‘lara iadeyi ziyaretlerde bulundu.

Doğu Türkistan Urumci Milletvekili Mustafa Görmez ve Baş Danışmanı Nurullah Şahin ‘Memleket Partisi Yüreğir İlçe Başkanı Sait Doğanı Ziyaret Etti. Ziyaretlerinde Doğu Türkistan’ın şuan ki durumunu baskı altında olduğunu yapılan zulmün artık dur denilmesi için destek verilmesi gereğini belgelerle anlatarak Doğu Türkistan’ın baskılardan kurtulmasının önemini belirtiler.

Yüreğir Memleket Partisi İlçe Başkanlığında Destek Arayışlarında
Yüreğir Memleket Partisi İlçe Başkanlığında Destek Arayışlarında

Memleket Partisi Yüreğir İlçe Başkanı Sait Doğan Doğu Türkistan Bizim Kardeş Ülkemiz gerekli destelerin yapılması için çalışmalarımız içerisinde olması gerekliliğini vurguladılar.

Doğu Türkistan Urumci Milletvekili Mustafa Görmez ve Bas Danışmanı Nurullah Şahin ikinci ziyaretleri İyi Parti Yüreğir İlce Başkanı Enis Akyürek Ziyaret ederek Akyürek İle ziyaretlerinde Doğu Türkistan’ın Türkiye’de buluna Cumhurbaşkanı Abduvali Buğrahan Osman’ın Kurduğu hükümetin Türkiye ve Dünya devletlerinin tanınmaları ayrıca Doğu Türkistan’ın tam bağımsızlığı için destek arayışı içinde olduklarını belirtiler.

Görmez Akyürek ve Şahin
Görmez Akyürek ve Şahin

İyi parti Yüreğir İlçe Başkanı Enis Akyürek ‘’Doğu Türkistan’ının Durumunu yakından takip ettiklerini bu konuda çalışmaların var olduğunu belirttiler.’’

Görmez ve Şahin çalışma ağlarını genişleteceklerini Doğu Türkistan’ın tam Bağımsızlığını elde edene kadar çalışmalar yapacaklarını umutlarının hiç bitmeyecekleri dile getirdiler.

3 thoughts on “Doğu Türkistan’ın Urucim Milletvekili Görmez STK Ziyaretlerinde”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir