" />

Eğtim Nasıl Olacak ?

ABONE OL
14 Ağustos 2020 19:12
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Okullarda eğitim nasıl olacak?

Milli Eğitim Bakanlığının Bilim Kurulunun önerileri doğrultusunda telafi eğitimin uzaktan eğitim yöntemiyle 31 Ağustosta, yüz yüze eğitimin ise 21 Eylül de başlaması kararına Eğitim-İş Adana 1 Nolu Şube Başkanı İsa Kayadan’dan değerlendirme geldi.

Baş Öğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Bir gün söylediklerim bilimle çelişirse, bilimi esas alınız” ve ‘Eğitimde feda edilecek ferd yoktur” ifadelerini hatırlatan Kayadan, eğitimle ilgili her koşulda bilimin esas almasını, bağımsız ve baskısız çalışan bilim kurullarının görüşlerinin mutlak ve mutlak dikkate alınması gerektiğini kaydetti.

REHBERİMİZ BİLİM VE BİLİM KURULLARI OLMALIDIR

“Eğitimin başlaması ve yüz yüze eğitimle ilgili kararların bağımsız ve baskısız çalışıyor ve sonuçları aynı özgürlükle paylaşıyorsa; rehberimiz bilim ve bilim kuralları olmalıdır” diyen Eğitim-İş Adana 1 Nolu Şube Başkanı İsa Kayadan şöyle konuştu; “Toplumun her bireyi, geleceğimizin güvencesi çocuklarımızın, gençlerimizin en temel, doğal hakkı olan, yüz yüze eğitimden yararlanması ve aydınlık günlerin inşası için sorumluluklarının bilmeli, takip etmeli, sorgulamalı,

Gerekli sorumluluklarını yerine getirmede tereddüt bile etmemelidir. Sosyal mesafemizi korumak, maske takmak, özellikle ellerimizi dezenfekte etmek, steril sosyal ortamlar yaratmak, zorunlu değilsek sokağa çıkmamak gibi ödevlerimizi mutlaka yerine getirmeliyiz.

Bu ödev bizimle beraber çocuklarımızı ve geleceğimizi koruyacak, normalleşme sürecini hızlandıracaktır. SAĞ DUYU ve YURTTAŞ SORUMLULUĞU bu anlamda çok önemlidir.

Böyle olursa yüz yüze uygulamalı, eğitim sürecine kavuşmamız gecikmeyecektir.

KAYNAK .https://www.adanahabermerkezi.com/

Adanahabermerkezi.com


Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ