CEYHAN'DA FIRIN VE MARKETLERDE MASKE DAĞITILDICEYHAN'DA FIRIN VE MARKETLERDE MASKE DAĞITILDI

CEYHAN’DA FIRIN VE MARKETLERDE MASKE DAĞITILDI

Korona virüs (Covid-19) önlemleri kapsamında çalışmalarını yoğun şekilde sürdüren Başkan Erdem sokağa çıkma yasağından dolayı esnaflara maske dağıtarak vatandaşları salgına karşı uyardı.

Ceyhan Belediyesi, korona virüsün  yayılmasının ardından ardı ardına tedbirler almaya devam ediyor. Başkan Erdem korona virüse karşı Vatandaşları uyararak ve esnafı gezerek kurallara uyulması gerektiğini bir kez daha hatırlattı.

CEYHAN'DA FIRIN VE MARKETLERDE MASKE DAĞITILDI
CEYHAN’DA FIRIN VE MARKETLERDE MASKE DAĞITILDI
Halkımızın sağlığının korunması için ne gerekiyorsa yapıyoruz.

Esnafı  gezerek vatandaşlara maske dağıtan ve sorunlarını dinleyen Başkan Hülya Erdem; ” Yaptığımız çalışmalarla vatandaşlarımızı virüs salgınına karşı bilinçlendirmeyi amaçlıyoruz. Halkımızın sağlığını korumak için her türlü tedbiri alıyoruz. Halkımızın sağlığının korunması için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Özellikle esnaflarımıza maske dağıtımını uzun süredir yapıyoruz.

CEYHAN'DA FIRIN VE MARKETLERDE MASKE DAĞITILDI
CEYHAN’DA FIRIN VE MARKETLERDE MASKE DAĞITILDI

Yaptığımız bu çalışmaların tamamı halkımızın sağlığını koruyup, korona virüsün yayılmasına engel olmak içindir. Ceyhan’ımızın caddelerinde, sokaklarında, parklarında ve meydanlarda maskesiz dolaşacağımız sağlıklı, güzel günlerin umuduyla bütün hemşerilerimizin salgına karşı maske, mesafe ve temizlik kurallarına dikkat etmelerini istiyoruz” dedi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir