YUSUF ÖZERYUSUF ÖZER
HAYATA DAİR BİR ŞEHİR 01 ADANA KEDİ ULAŞAMIYACAĞI CİGERE MUNDAR DERMİŞ.
GÜNAYDIN ADANA BÜYÜK ŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SAYIN ZEYDAN KARALAR

Sayın başkan öncelikle size bir soru sormak istiyorum ben ne zaman sizden ne kendim için nede bir başkası için iş istedim.

Bunu lütfen açıklarımsınız kendini bilmez hadsiz biri böyle idda ediyor?

Değerli sayfa dostlarım öncelikle şunu belirttim kedi uzanamayacağı ciğere mundar dermiş. Burdan (GÜLDEN DAYAN) hanım efendiye ve alıntı haber yapan (ADANA GÜNDEM ) sesleniyorum üzerime attığınız bu çirkin iftirayı sizlerin ispatlamaya davet ediyorum edemezseniz sizlerle yargıda karşılaşacağız ben sizin gibi bir kaç hesap kullanmıyorum benim tek sayfam var ordan yazıyorum fek hesabı olan düşünsün sayın GÜLDEN DAYAN hanım.

Ben bu güne kadar hiç masaj salonuna gitmedim bu kadar iyi bildiğinize göre gerisini siz düşünün. Yazıyı yazıp korkak çocuklar gibi engellemek bana değil size size yakışır burası Adana illaki bir yerde karşılaşırız kim karaktersiz ? kim kime boncuk dağıtıyor bütün cümle alem bilsin bundan sonra .

1) Ben yazdığım haberi ortaya belgesiyle koyuyorum

2) kimseden kaçtıgım yok ver adresini gelim cesaretin varsa

3)Seni Seyhan belediyesinden niye çıkardılar

4) Senin kaç sayfan var sen önce onu söyle Gülden hanım ben Zeydan Karalar seçildiği günden beri makamına senin gibi 7/24 her gün gidip iş İçin yalvarmadım ama ben başkanın yanına hiç gitmedim ne kendim nede bir başkası için sizi kim bu kadar doldurduysa sizin ağa babanızın ismini ver onla görüşüm eyer cesaretin varsa yoksa seninle ispat edemediğin iftiranı başına yıkacak yargıda karşılaşacağız

(GÜLDEN DAYAN VE ADANA GÜNDEM ) haberin ola

DİP NOT :KİM KİME BONCUK DAĞITIYORMUŞ BU SAATTEN SONRA HER KES GÖRECEK.

Yusuf Özer HABERİN SONU AKDENİZ Genel Koordinatörü

BENZER HABERLER

İhanetçi Başkan Kimmiş ?

Kendileri Çalıp Kendileri Oynadılar.

Yüreğir Belediye Başakanı Kocaispir’e Teşekkürler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir