Koray Aydın’ın Adanayı ani ziyaretiKoray Aydın’ın Adanayı ani ziyareti
Koray Aydın’ın Adanayı Ani Ziyareti

20 Mart 2021 Cumartesi günü İYİ Parti Adana il ve İlçe teşkilatlarından   il yöneticileri,il,ilçe,üst kurul delegeleri,ilçe divan üyeleri ve başkan yardımcılarının istifalarını gerekçeleri ile belirterek istifalarını açıklamaları iyi parti genel merkezinden dikkatle ve yakından takip edildiğini biliyorduk.

Adana il başkanlığının sosyal medya hesaplarından yaptığı duyuru
Adana il başkanlığının sosyal medya hesaplarından yaptığı duyuru

Adana il başkanlığının sosyal medya hesaplarından yaptığı duyuruda iyi Parti teşlikatlardan sorumlu  Genel başkan  yardımcısı Koray Aydın’ın Adana’yı ziyaret edeceği ve bunu da üye katılımı duyurusu ile yapılması tarafımızca manidar bulunmuştur.istifa basın açıklamasında 20 eylül 2020 tarihinde Ankara’da yapılan genel kongrede GİK adaylık başvurusu olmayan Adana Milletvekili İsmail Koncuk, Ümit Özdağ,gibi  14 Ülkücü kökenli Milletvekillerine oy verilmemesi konusunda mesajı çektirdiği iddia edilen Koray  Aydın’ın Adanayı ani ziyareti bu anlamdada önem taşımaktadır.

Koray Aydın’ın Adanayı ani ziyareti

   İyi partinin kuruluşundan bu yana yaklaşık 3 yılı aşkındır Adana’ya  gelmeyen teşkilattan sorumlu  başkan Koray Aydın zamanlaması teşkilatlara hesap mı ? soracağı anlamını taşıyor.

Koray Aydın’ın Adanayı ani ziyareti
Koray Aydın’ın Adanayı ani ziyareti

  Ak partinin kapalı spor salonunda yapılan kongresini  sosyal medyadan eleştiren iyi parti milletvekilleri ve il başkanlığı tüm herkesi Adana Aski kapalı spor salonuna kalabalık olmaya davet etmesi de salgın hastalığın bulaş riskini arttıracağı endişesi taşımaktadır.

Ayhan BİNBOĞA

Ay Yıldız Hareketi Adına

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir