Büyük devrimci Mustafa Kemal Atatürk’ün komutanlığında ki Türk Silahlı Kuvvetlerinin, başta İngiliz Emperyalizminin piyonu Yunan Silahlı kuvvetlerine karşı kazanılmış olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97.yıl dönümünü Vatan Partisi olarak devrimci duygularla kutluyor ve selamlıyoruz.
Bugün de başta ABD emperyalizmi, İsrail siyonizm’i ve onların piyonları kara güçleri olan, FETÖ ve PKK güçleriyle bölgemize dayatılan bölge ülkelerinin vatan bütünlüğü ve millet birlikteliğini parçalamayı hedefleyen BOP (Büyük Ortadoğu Projesi) bu amacı hedeflemektedir.
Başta Türk Silahlı Kuvvetlerimiz olmak üzere bölge ülkelerin Silahlı Kuvvetleri’ nin birlikteliği ile Büyük Ortadoğu projesini parçalayıp Akdeniz’e gömeceklerine inancımız tamdır.
Bu inançla Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ve Türk Milletinin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyoruz. Server Kaplan VATAN PARTİSİ İL BAŞKANI
Vatan Partisi Adana İl Başkanı
1
Yıldırım; “Yeşil vatanımıza sahip çıkıyoruz”
16413 kez okundu
2
Adana Kayserililer Kızılören Derneği Geleneksel Aşure Etkinliği
13647 kez okundu
3
İZMİR’DE YILLARIN SABRI SANATA DÖNÜŞTÜ
11737 kez okundu
4
“Günebakan Olmayı Bırakın, Adana’nın Bakanı Olun!”
11351 kez okundu
5
Trabzon Sanatevi’ne Dokunma! Tarih ve Sanat Susturulamaz
10522 kez okundu