MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı “Öğretmenlerimiz irfan ordusudur”
UDİMED & NOVACELL AJANS /ADANA- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, öğretmenlerin sadece bilgi aktaran değil, aynı zamanda nesilleri inşa eden ve ülkenin geleceğine yön veren “İrfan ordusu” olduğunu vurguladı.
Başkan Yusuf Kanlı; 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, “Millet Mektepleri’nin açıldığı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ‘Başöğretmen’ unvanının verildiği bu anlamlı günde; fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller yetiştirme gayretiyle çalışan tüm öğretmenlerimizi saygıyla selamlıyorum. Öğretmenlik, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar kutsal, fedakârlık ve sabır isteyen bir gönül mesleğidir.” ifadesini kullandı.
Yusuf Kanlı, şöyle devam etti:
“Ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine taşıma hedefimize saygıdeğer öğretmenlerimizin fedakâr çalışmalarıyla ulaşacağız. Bir çocuğu yetiştirmenin, bir milleti yetiştirmek olduğunun bilinciyle hareket eden kıymetli eğitimcilerimiz; milli ve manevi değerlerine bağlı, vatanını ve bayrağını seven, donanımlı nesillerin mimarlarıdırlar. ‘Lider Ülke Türkiye’ ideali, ancak sınıflarda yanan o ilim ışığıyla gerçeğe dönüşecektir.”
Şehit öğretmenleri de unutmayan İl Başkanı Yusuf Kanlı; “Bu vesileyle; Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, görevleri başında hain terör örgütleri tarafından şehit edilen Şenay Aybüke Yalçın, Necmettin Yılmaz ve adını kalbimize yazdığımız tüm şehit öğretmenlerimizi rahmet, minnet ve dualarla ile anıyorum. Onların bıraktığı bayrağı, meslektaşları bugün Türkiye’nin her köşesinde gururla dalgalandırmaya devam etmektedir.” dedi.
MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı mesajını; “Emekli olan öğretmenlerimize sağlıklı ve huzurlu bir ömür diliyor, görevi başındaki tüm eğitim neferlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.” sözleriyle tamamladı
1
Türkiye Eğitim Teknolojileri Zirvesi’nde Yapay Zekâ Vurgusu
4248 kez okundu
2
KÖTÜ YOL
3675 kez okundu
3
Yusuf Özgül Liderliğinde ÜVEYS Derneği, Afrika’da Yoksulluğa Karşı Umut Işığı Oldu
2094 kez okundu
4
MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı’dan 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı…
1711 kez okundu
5
Bir Kalem Bir Dua Filistin’e Umut Ola
1444 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.