Mustafa Fidan Vursavuş’tan Yeni ESER

ABONE OL
5 Temmuz 2020 10:02
0

BEĞENDİM

ABONE OL

VURSAVUŞ’TAN YENİ ESER

Adana Seyhan ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Fidan Vursavuş, pandemi sürecinde yeni bir esere daha imza attı.

Vursavuş, pandemi sürecinde vatandaşların evlerinde sıkılmamaları için söz ve müziği Cem Karaca'ya ait olan ''Islak Islak'' adlı eseri pandemi kurallarına uyarak seslendirerek, klibini çekti ve sosyal medyada vatandaşlarla paylaştı.

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir’i ziyaret eden Mustafa Fidan Vursavuş, pandemi sürecinde vatandaşların evlerinde sıkılmamaları için söz ve müziği Cem Karaca’ya ait olan  ”Islak Islak” adlı eseri pandemi kurallarına uyarak seslendirerek, klibini çekti ve sosyal medyada vatandaşlarla paylaştı.

Vursavuş, bunun için Büyükşehir ve Seyhan Belediyesi’nde çalışmalara başladığını da ifade etti.

Müteahhitliğinin yanı sıra müzikle de ilgilenen Vursavuş, ”Müzisyenliği seviyorum. Fırsat buldukça şarkılar söylemeye devam edeceğim” dedi.

Asıl amacının genç ve imkanı olmayan yetenekleri müzikle kavuşturmak olduğunu ifade eden Vursavuş, bunun için Büyükşehir ve Seyhan Belediyesi’nde çalışmalara başladığını da ifade etti. Mustafa Fidan Vursavuş, bundan bir süre önce de ”Yaşadığım kadar” adlı single albüm çıkartmıştı.

Fidan Vursavuş, bundan bir süre önce de ''Yaşadığım kadar'' adlı single albüm çıkartmıştı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.