Artık Bu İktidar, Ömrünü Tamamlamıştır.Artık Bu İktidar, Ömrünü Tamamlamıştır.

TDP Artık Bu İktidar, Ömrünü Tamamlamıştır.

Değerli basın mensupları; TDP, yurttaşlarımızı hiçbir şeye değişmez çünkü ülkemiz için büyük hedeflerimiz var! Evet, bizden önce bir değişim oldu. İktidar partisi, çok şeyi değiştirdi!

Sermaye el değiştirdi, müteahhitler arsa değiştirdi, hakimler ve savcılar ve birçok devlet memuru yer değiştirdi. Bu süreçte, değişmeyen tek şey; israf, adam kayırma ve maalesef torpil oldu. Artık bu iktidar, ömrünü tamamlamıştır. Değişim olacak, iktidar değişecek! TDP gelecek, değişim ülkemizde kendini gösterecek…

HÜKÜMETİN DİLİNDEN PARA DÜŞMÜYOR

İktidar, her şeyin üzerini örtmeyi, çok iyi başardı, hükümetin dilinden para düşmüyor ancak yurttaşlarımız, parayı bir türlü göremiyor!

TDP iktidarında; örtülü hiçbir şey olmayacağı gibi örtülü ödenek de kullanılmayacak çünkü yurttaşlarımız, parasının nereye harcandığını bilecek ve görecek. Har vurup, harman savurma dönemi bitecek.

İKTİDARIN ELİNDE YETERİNCE “KANAL” VAR

Su gibi, hava gibi, nefes gibi değişim şart, çünkü değişim bir ihtiyaç. İşte bu yüzden, Kanal İstanbul’u doğru bulmuyoruz. İktidarın emrinde yeterince “kanal” var bir kanala daha gerek yok!

Kanal İstanbul’un, milletimize, kamuya, doğaya ve çevreye hiçbir yararı yoktur. Köprü ihtiyaçtır, yol ihtiyaçtır ama bu “kanal” ihtiyaç değildir.

TDP Artık  Bu İktidar, Ömrünü Tamamlamıştır.
Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Pendik İlçe Kongresi

Kime sordunuz, kim karar verdi, kim istiyoruz dedi, kim yapılsın dedi, milletin iradesi nerede kaldı?

İSTANBUL, DÜNYA KAMUOYUNDA DEĞER KAYBEDECEK

Sevgili yurttaşlarım, bir dayatmayla karşı karşıyayız bu dayatmayı doğru bulmuyoruz. Kanal İstanbul, bölgenin canlısını, tarımını ve ekolojisini yiyip bitirecek maalesef suyumuzu da kurutacaktır.

Ters akıntı olacak, İstanbul Boğazı riske girecek, nüfus yoğunluğu artacaktır ve İstanbul, dünya kamuoyunda değer kaybedecek.

Kanal İstanbul, bilim ve teknolojiye karşı durmaktır, Kanal İstanbul, milletin iradesine ve geleceğine karşı durmaktır.

TDP; milletimizle yan yana, kol kola ve omuz omuzadır. Tarihte İstanbul; Osmanlı’nın kalesi, bugün de cumhuriyetimizin, yanan meşalesidir bu kaleyi koruyalım, meşaleyi söndürmeyelim

Sevgili yurttaşlarım; TDP, demokratik düşünen, adilce ve hakça bölüşen, yurttaşlarımızla birleşen demokratik bir partidir.

KURULTAYIMIZLA, TÜRKİYE’Yİ KUCAKLAYACAK TEŞKİLATLANMA MODELİ HAZIRLIYORUZ

TDP için; hudut ve bayrak birliği, demokrasi, özgürlükler, her şeyden önde gelir. TDP için esas olan bayrağımızdır, toprağımızdır, demokrasimizin sonsuza dek yaşamasıdır. Kurultayda yönetim modeli, yapılanma modeli, Türkiye’yi kucaklayacak, siyasal, sosyal, ekonomik bütün konulara değinecek yeni bir teşkilatlanma modeli hazırlıyoruz. Kurultaydan sonra birebir siyaset dönemi başlıyor, birebir modelin ne olduğunu kurultayda anlatacağım. Kurultaydan sonra partimizde gün batmayacak modeli başlıyor, gün batmayacak modelin ne olduğunu kurultayda anlatacağım.

EZBERLERİ BOZACAK MODELLERİMİZ GELİYOR

Kurultayımızda, değişim gençliği, değişim kadınlarının yapılanması, teşkilat modeli, Türkiye’de hiçbir partide olmayan dünyada yeni bir model olarak hayata geçecek bu konular üzerinde geniş çalışmalar yapılıyor. Kurultayımızla birlikte ülkemizde, tam demokrasi, tam değişim, ezberleri bozacak modellerimiz geliyor.

Artık Bu İktidar, Ömrünü Tamamlamıştır.
Artık Bu İktidar, Ömrünü Tamamlamıştır.
TÜRKİYE’DE ŞU ANDA, DİĞER PARTİLERİN TAMAMI AYNI

Türkiye’de şu anda, diğer partilerin tamamı aynı. Ülkemizde tek demokratik partinin TDP olduğunu göstereceğiz ve bizim modellerimizi demokratik dünyadaki bütün siyasi partiler örnek alacaklar. Ekonomide, 5T modelimiz fark yaratacak.

Türkiye’deki kutuplaşmayı önceleyecek ulusal uzlaşmayı sağlayacak tek parti TDP. Türkiye’de siyasetin dilini, yapılış şeklini değiştirecek tek parti TDP.

KURULTAYIMIZ, TÜRKİYE’NİN BAYRAMI OLACAK

Kurultaylar, bir siyasi partinin düğünüdür, bayramıdır. TDP kurultayı Türkiye’nin bayramı ve Türkiye’de değişim rüzgarlarının başladığı gün olacak.

One thought on “TDP Artık Bu İktidar, Ömrünü Tamamlamıştır.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir