MEVSİMLERİN ŞAİRİ AHMET TELLİ CEYHANLI ŞİİR SEVERLERLE BULUŞTU
Ünlü Şair Ahmet Telli Ceyhan Belediyesi’nin düzenlediği bir etkinlik için 11 Ocak Cumartesi günü Ceyhan’daydı. Sevenleriyle bir araya gelen ünlü şair soruları cevaplayıp şiirler okudu.
Ceyhan’ı ziyaret eden ünlü simaların sayısı her geçen gün artıyor. Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar’ın daveti ile Ceyhan’a gelen Şair Ahmet Telli gördüğü yoğun ilgi karşısında duygulu anlar yaşadı.
“Şiir Yaşama Yapılmış Bir Müdahaledir”
Henüz bir kitabında yer almamış şiirlerini salondaki izleyenlerle paylaşan Ahmet Telli şiirin toplum ve birey üzerindeki etkilerinden de örnekler verdi. Şiirlerinin bir çok besteye ilham olduğunu söyleyen Telli, “Şiirlerin içinde emek,hayat ve hayata müdehale vardır. Siz de hayata yapılan müdehaleden hoşnutsunuz ki bu salonda buluştuk” sözleriyle sevenlerine teşekkür etti.
Söyleşisinin ardından kendisine plaket sunulan Ahmet Telli daveti için Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar’a teşekkür etti ve sevenleri ile fotoğraf çektirdi.
1
Meral Çetinkaya’ya Özel Ödül! Adana Tiyatro Festivali Görkemli Açılış Yaptı
5827 kez okundu
2
MUSİKİDE ‘DEVRİM’ GİBİ KONSER
4060 kez okundu
3
“OLANAKSIZ YOKTUR” Raflarda: Prof. Dr. Ramazan Abay’dan İlham Veren Hayat Hikâyesi
3117 kez okundu
4
Dört Usta, Bir Sergi: “IV” Yeni Sezona Damgasını Vuruyor
2524 kez okundu
5
Türkiye’de Hrıstiyanlar Arasında Mezhepsel Kriz: Büyük Hesaplaşma Başladı
2211 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.