TÜFAD’dan gelişim semineri
Türkiye Futbol Federasyonu ile Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Adana şubesi tarafından, futbol antrenörleri için gelişim semineri düzenleniyor. Toplamda üç seminerin yapılacağını kaydeden TÜFAD Adana Şube Başkanı Mehmet Sümer, “Her seminere katılan antrenör 5 kredi notu ile değerlendirilecek. Üç seminere katılan antrenör ise toplamda 15 kredi puanına ulaşacak. Bu 15 kredi puanını alamayan antrenörler 2020-2023 tarihleri arasında herhangi bir takımla sözleşme yapamayacaklardır. Seminerin katılım ücreti 100 TL. Her seminer bir gün sürecek” diye konuştu.
UEFA-ELİT_A, UEFA-A, UEFA-B, TFF-A profesyonel Kaleci Antrenörü, TFF_Teknik Direktör, TFF-A lisanslarına sahip olanlar seminerde katılabiliyor. Birinci Seminer 16 Mart, ikinci seminer 6 nisan, üçüncü seminer ise 16 nisan tarihlerinde yapılacak. Seminer Çukurova Üniversitesi İ.Akif Kansu toplantı salonunda yapılacak. Katılım başvurusu ise https:tufad.org.tr adresi üzerinden yapılacak.
Bu arada TUU_B,TFF-B kaleci antrenörü, TFF GRASSROOTS-C VE AMATÖR KALECİ ANTRENÖRLERİ İÇİN ise haziran 2020 tarihinde zorunlu eğitim semineri yapılacaktır. Bu seminere katılmayan antrenörler ise 2020-2022 tarihleri arasında herhangi bir takımla sözleşme yapamayacak.
1
Adana Demirspor’un Efsane Kaptanı Tombik Ahmet Anılıyor
10031 kez okundu
2
K. YALÇIN GÖL DEV MAÇTA
8613 kez okundu
3
Nergis’e 19. Anadolu Spor Ödülleri’nde “Örnek Davranış” Ödülü
6646 kez okundu
4
DÜNYANIN EN BÜYÜĞÜ BİZİZ! Filenin Sultanları Brezilya’yı VNL Şampiyonu oldu!
5472 kez okundu
5
ULUSLARARASI UZUN KULVAR MASTERLER YÜZME ŞAMPIYONASI YARIN ADANA’DA BASLAYACAK.
4967 kez okundu