Tüm anketlerden Soner Çetin çıkıyorTüm anketlerden Soner Çetin çıkıyor

Tüm anketlerden Soner Çetin çıkıyor

Türkiye genelinde yapılan “En başarılı belediye başkanları” araştırmalarında hangi firma yaparsa yapsın Soner Çetin kürsüden asla inmiyor. Son olarak ORC Araştırma Şirketi tarafından 42 bin 510 kişiyi kapsayan araştırmada anketlerden Soner Çetin çıkıyor Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Türkiye’nin en başarılı ikinci belediye başkanı olarak belirlendi.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in başarısını bir araştırma şirketinin yaptığı anket de tescilledi. ORC Araştırma Şirketi’nin yaptığı araştırmadan Başkan Soner Çetin, Türkiye’nin en başarılı belediye başkanı olarak çıktı.

SONER ÇETİN KÜRSÜDEN HİÇ İNMİYOR anketlerden Soner Çetin çıkıyor

ORC Araştırma Şirketi, 2020 Yılının Enleri-En Başarılı Belediye Başkanları araştırması yaptı. 1-19 Aralık tarihleri arasında 42 bin 510 kişi ile yüzyüze ve bilgisayar destekli telefon görüşmesi yöntemiyle yapılan araştırmada Soner Çetin, 2020 yılının en başarılı ikinci belediye başkanı seçildi. Araştırma Soner Çetin’i başarılı bulanların oranını yüzde 62.9 olarak belirledi.

Tüm anketlerden Soner Çetin çıkıyor
Tüm anketlerden Soner Çetin çıkıyor

6 buçuk yıldır araştırma şirketlerinin yaptığı anketlerde hep kürsüde olmayı başaran Soner Çetin, bu süre içinde 9 defa Türkiye birincisi, 3 defa Türkiye ikincisi, 3 defa da Türkiye üçüncüsü olarak ulaşılması zor bir başarıya imza attı.

ÇUKUROVA HALKINA MİNNETTARIM

“Bu onuru bize yaşatan Çukurova halkına minnettarız” ifadesini kullanan Başkan Soner Çetin, “Araştırmayı hangi şirket yaparsa yapsın sonuç değişmiyor. İlk üç değişiyor, ilk on değişiyor ama bizim yerimiz hep aynı. Kürsüde kalmaya devam ediyoruz. Bunu Çukurovalı hemşehrilerimizin bize verdiği destek ve duyduğu güvene borçluyuz. Şimdiye kadar hepsi birbirinden farklı şirketlerin yaptığı araştırmalarda 9 kez Türkiye birincisi olduk. 3’er kez de ikinci ve üçüncü seçildik. Halkımızın desteğini hep arkamızda hissediyoruz” dedi.

SONER ÇETİN KÜRSÜDEN HİÇ İNMİYOR
SONER ÇETİN KÜRSÜDEN HİÇ İNMİYOR

BAŞARIYI HEP BİRLİKTE YAKALADIK

Başkan Soner Çetin, kendilerine duyulan güven ve verilen desteğin omuzlarındaki sorumluluğu artırdığını belirterek, “Ortaya çıkan sonuç bizi rehavete sürüklemiyor, aksine daha fazla çalışmamız gerektiğini düşünüyoruz. 6 buçuk yıldır hiçbir ayrım yapmadan toplumun tüm kesimlerine eşit ve adaletli hizmet götürüyoruz. Kimseyi ötekileştirmedik, dışlamadık. Hizmet götürürken bize oy verip vermediğine bakmadık. Çoğulcu ve katılımcı bir belediyecilik anlayışına sahibiz. Bu da beraberinde başarılı getiriyoruz. Bunu hep birlikte başardık” şeklinde konuştu.

One thought on “Tüm anketlerden Soner Çetin çıkıyor”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir