YAPILANDIRMA BAŞVURULARI 1 AY DAHA UZALTILDI SON BAŞVURU TARİHİ 31 OCAK 2021YAPILANDIRMA BAŞVURULARI 1 AY DAHA UZALTILD Haberin Sonu www.haberinsonu.com

YAPILANDIRMA BAŞVURULARI 1 AY DAHA UZALTILDI SON BAŞVURU TARİHİ 31 OCAK 2021

31 Aralık 2020 tarihinde sona eren vergi borcu yapılandırma müracaatı bir ay daha uzatıldı.  

Yüreğir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, yapılandırma süresinin 31 Ocak 2021 tarihine kadar uzatıldığı belirtilerek, belediyeye borcu bulunan vatandaşların bu fırsatı değerlendirmesi gerektiği ifade edildi.

Emlak vergisi

Yüreğir Belediyesi, 7256 sayılı Yapılandırma Kanunu kapsamında, vatandaşların tahakkuk edilmiş borçlarını 18 taksitle yapılandırıyor. Emlak vergisi, çevre temizlik vergisi, ilan ve reklam vergisi gibi kanun kapsamındaki diğer borçlarını yapılandırmak isteyen vatandaşların, bu kanundan yararlanmak için 31 Ocak 2021 tarihine kadar belediyeye müracaatlarını yapmaları gerekiyor.

YAPILANDIRMA BAŞVURULARI 1 AY DAHA UZALTILDI SON BAŞVURU TARİHİ 31 OCAK 2021
YAPILANDIRMA BAŞVURULARI 1 AY DAHA UZALTILDI SON BAŞVURU TARİHİ 31 OCAK 2021

31 Ağustos 2020 tarihinden önce tahakkuk edilmiş borçları kapsayan yapılandırmada; peşin ödeme veya 6, 9, 12 ve 18 eşit taksitlendirme imkânı sağlanıyor.

Vatandaşlarımızın Belediyemize olan Borçların

Yüreğir Belediyesi açıklamada şu ifadelere yer verdi;  “7256 sayılı kanun ile vatandaşlarımıza geçmiş dönem borçlarını ödemek için büyük bir imkân sunulmuştur. Vatandaşlarımızın belediyemize olan borçlarını faiz indirimleri ile birlikte yapılandırılması için başvuruları almaya devam ediyoruz. Son başvuru tarihi olan 31 Ocak 2021 öncesi mükelleflerimizin mutlaka başvuru yapması gerekmektedir. Bu zamana kadar borçlarını ödeyememiş olan vatandaşlarımız belediyemize gelerek veya belediyemizin resmi web sayfası üzerinden borçlarını yapılandırma ve ödeme imkânından faydalanabilirler.

YAPILANDIRMA BAŞVURULARI 1 AY DAHA UZALTILDI

Yapılandırmadan faydalanmak

Borç yapılandırmalarında peşin ödemeler daha avantajlı olacak. Yapılandırmadan faydalanmak isteyen vatandaşların bir an önce başvurularını yaparak son günlere bırakmamaları gerekmektedir.”

Pandemi nedeniyle belediyeye gelerek bizzat başvurmak istemeyen vatandaşlar başvurularını ebelediye.yuregir.bel.tr adresinden yapılandırabilecekler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir