• Haberin Sonu
  • Spor
  • “Yaptığımız Tüm Müsabakalar Şehitlerimize Armağan”

“Yaptığımız Tüm Müsabakalar Şehitlerimize Armağan”

ABONE OL
3 Mart 2020 18:54
0

BEĞENDİM

ABONE OL

-Gençlik ve Spor İl Müdürü Ataşbak, “Yaptığımız Tüm Müsabakalar Şehitlerimize Armağan”

Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, hafta sonu İlimizde yapılan tüm sportif faaliyetleri Şehitlerimize armağan ediyoruz.

Müsabakalarda konuşan Ataşbak şunları belirtti; “Hafta sonu Adana’mızda Durgunsu aday milli takım seçmeleri, Küçükler Spor Tırmanışı Bölge Şampiyonası, Atlı spor Binicilik Müsabakaları ve Bedensel Engelliler Halter Türkiye Şampiyonası yapıldı. Müsabakaların her bir başlangıcında İdlip’te yapılan hain saldırı sonucu Şehit düşen kahraman Mehmetçiklerimiz için saygı duruşunda bulunup ve İstiklal Marşımızı tüm sporcu ve onların aileleri ile birlikte okuduk. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ailesi olarak hafta sonu yapılan tüm etkinliklerimizi kahraman ordumuza moral olsun diye aziz Şehitlerimize armağan ediyoruz. Şehitlerimize Allah’tan Rahmet Kederli Ailelerine Başsağlığı diliyoruz. Vatan sizlere minnettardır.” 

YUSUF ERDEM


Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.