Yeniden Refah Partisi Adana İl Başkanı Özkut Özdemir, toplumsal değerlere aykırı eylem ve söylemleriyle bilinen, bu nedenle daha önce de Adana konserleri iptal edilen ‘Manifest’ grubunun Adana’da yeniden konser düzenleme girişimine çok sert tepki gösterdi. Özdemir, Adana Valiliği’ne açık çağrıda bulunarak, nesli ve aileyi hedef alan, hukuken ve ahlaken açıkça suç teşkil eden bu etkinliğe kesinlikle izin verilmemesini istedi.
Yeniden Refah Partisi Adana İl Başkanlığı binasında bir açıklama ile kamuoyuna seslenen İl Başkanı Özkut Özdemir, sanatın toplumları yozlaştırmak için bir silah olarak kullanılamayacağının altını çizdi.
“Bu Dayatma Adana’ya ve Değerlerimize Hakarettir”
“Daha önce şehrimizde aziz milletimizin ve Adanalı hemşehrilerimizin haklı tepkileri üzerine konseri iptal edilen ‘Manifest’ adlı grubun, yeniden Adana’da sahne alacağının duyurulması asla kabul edilemez bir provokasyondur. Kılık kıyafetleri, sahnede sergiledikleri provokatif ve haddi aşan davranışları, en önemlisi de aile yapımızı ve inançlarımızı doğrudan hedef alan zehirli şarkı sözleriyle bu zihniyet, toplumumuzun kutsallarını alenen hiçe saymaktadır. Bu ahlaki çöküntü projesinin şehrimizde yeri yoktur ve olamaz!”
“Ahlaksızlık Sanat Değildir, Kanunen de Suçtur!”
1
Bamya ve Bamya Tohumunun Şaşırtıcı Faydaları
6572 kez okundu
2
CHP’li Orhan Sümer: Bu Maaş Emekçi Katliamıdır!
6144 kez okundu
3
Limon Otu: Faydaları Nelerdir, Nasıl Kullanılır?
5763 kez okundu
4
Adana’da Yer Yerinden Oynayacak: 2. Dadaloğlu Aşıklar Bayramı Geliyor!
5071 kez okundu
5
Türkiye genelinde yankı bulmasını dilediğim bir hizmettir.
4801 kez okundu