Yüreğir İlçe Başkanlığı Muhtarlara Deva Olmak İçin YanlarındaYüreğir İlçe Başkanlığı Muhtarlara Deva Olmak İçin Yanlarında
Yüreğir İlçe Başkanlığı Muhtarlara Deva Olmak İçin Yanlarında…!”

Halkın Siyasetçiye Hizmet Ettiği Değil Siyasetçinin Halka Hizmet Ettiği Bir İktidar. Olacağız ”

Yüreğir İlçesinin en büyük mahallelerinden olan Doğankent ve Solaklı Mahalle muhtarlarını İlçe Başkanı Hamza Milli ve Yönetim kurulu üyeleri ziyaret etti. Doğankent’in 4 mahallesi var. Her Muhtar sorunlarını dile getirdi…hani derler ya ” Bir dokun Bin Ah işit”. işde muhtarlarımızda o durumda… Doğankent gibi büyük bir mahallede yol sorunu en baş sorun. Bırakın mahalle aralarını ana caddeler de bile yollar içler acısı. Yüreğir belediyesi her konuda  konuda sözde destek Doğankent’e.

Mahalledeki sağlık kabinlerinde bir tane sağlık laboratuvarı olmadığı için doktor olmasına rağmen tahlil yaptıramadıkları için şehir hastanelerine gitmek zorunda kalıyor mahalle halkı. elektrik kesintileri aynı keza. trafo merkezinin yeterli olmaması yüzünden sık sık elektrik kesintileri meydana geliyor. bu yüzden mahalle halkı çok sıkıntı çekiyor. sosyal yardımların PTT şubelerinden ödenmesinden dolayı ayın belli günlerinde PTT veznelerinde uzun kuyruklar meydana geliyor. Adana PTT Başmüdürlüğünün bu konuda en azından yoğunluk olan bu günlerde ilave bir vezne daha açması mahallelinin bu sorununa çözüm olacaktır. Bu durum defalarca PTT Başmüdürlüğüne iletilmiş ama bir çözüm olmamış. Aynı keza devlet bankası olan Ziraat bankasının çok büyük olan bu yerleşim yerinde bir ATM si yok. Emekli olan kişiler Şehir merkezine gitmek zorunda kalıyor. 

Yine Türk Telekom internet alt yapısında port sorunları olduğu için yeni yerleşim yapan köylü, evine internet çektiremiyor. Muhtarlar:” İnternet sorunlarımız yüzünden geçen yıl öğrencilerimiz online eğitimlerini alamadılar. halende alt yapı sorunundan dolayı internette sıkıntılarımız devam ediyor ” dediler.

“Ayrıca DSİ Bölge Müdürlüğü sahasında olan drenaj kanalının en azından yüreğir sarıçam kanalı gibi betonla kenarlarının örülmesini defalarca DSİ ye bildirdik. Ama sadece seçim dönemlerinde gelinen mahallemize seçimden sonra hiç kimse elini uzatmıyor.” dediler.

     “HALKIN SİYASETÇİYE HİZMET ETTİĞİ DEĞİL SİYASETÇİNİN HALKA HİZMET ETTİĞİ BİR İKTİDAR OACAĞIZ”

DEVA Partisi Yüreğir İlçe Başkanlığı olarak Doğankent mahallesinin bu sorunlarını İlçe Başkanımız PTT Başmüdürlüğünü, TEDAŞ Doğankent sorumlusunu, Türk Telekom Yüreğir İl müdürünü arayarak konu ile ilgili sıkıntıları aktardı. Drenaj kanalı ile ilgili sorunu dile getirmek içinde en kısa sürede DSİ Bölge Müdürlüğüne ve ana caddelerin yol sorunu için Büyükşehir Belediyesi Başkanına  ziyarete gidileceğini söyledi. Görüştüğümüz yetkililere bu sorunların en kısa sürede çözümlenmesi için gerekli hassasiyetin gösterebilmeleri için bilgilendirildi.

Doğankent mahallesinin ileri gelenlerinden ve mahallenin kanaat önderlerinden biri olan Çetin AFŞİN İlçe başkanımız Hamza Milli ‘ye: “Siyaset zor bir iş. sizler bu yolda ilerlerken sosyal hayatınız, aile yaşantınız ve iş yaşamınız sekteye uğrayacaktır. ” dedi. Hamza MİLLi : ” Biz bu yola çıkarken bunları bilerek bu yola çıktık.

 Benim amacım bu Ovanın bir ferdi olarak halkımıza ve çiftçimize yol göstermek. Bizim Genel Başkanımız Ali Babacan  tarıma o kadar önem veriyor ki 56 maddelik “Tarım Eylem Planını” Yüreğir’de açıkladı.

Bizlerde bu eylem planını çerçevesinde bunları hayata geçirebilmek ve faydalı olabilmek için halkımızın hep yanında olacağız.

Ben Yüreğir halkına şu sözü veriyorum. İktidara geldiğimizde bizleri halkımızdan kim ararsa arasın telefonlarına ben ve Yönetim kurulu üyelerim 24 saat cevap verecektir.  Bizler Halkın siyasetçiye hizmet ettiği bu dönemi yıkıp siyasetçinin halka hizmet ettiği bir iktidar olacağız” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir